[Fibal]貪曾判20個月!!!!

58 回覆
7 Like 6 Dislike
係慘d
另一條收受利益先大獲...
支持特赦!
老實講
曾生對政府付出點都比7警多,咁多20個月,有冇人遊行支持佢

識玩一定禁玩

聽中共話就做人大
唔聽話就坐監
董建華唔捉梁振鷹唔捉
捉到個已經做到最好就瘋狂吹奏
唉...

一個係棄國民黨投共, 一個係黨員
點會捉, 梗係捉個唔係自己人嘅

以後邊個夠膽唔奶共

貪曾夠奶, 問題係佢97之後先奶
董建華東方海外大股東, 歐亞航運佔唔少比例
689就97前都唔知幫中共做過幾多衰野先響測量界冒起得咁快, 中共養左好耐
同貪曾無得比
有冇講點解減刑
689呢
董建華唔捉梁振鷹唔捉
捉到個已經做到最好就瘋狂吹奏
唉...

一個係棄國民黨投共, 一個係黨員
點會捉, 梗係捉個唔係自己人嘅

以後邊個夠膽唔奶共

唔好咁天真啦
奶完共再俾共狗反咬,呢幾十年根本一路都發生緊,但奴性中國人都依然不斷有人仆住去奶共,無停止過。
Well paid 㗎喎

咁都可以減10個月
老實講

佢付乜撚野出?你講佢做特首時個d政積黎聽下
老實講

起錨

燈撚到呢
老實講

起錨

咁7警又做左d咩要遊行支持?
曾生至小都服務左政府咁多年,冇功都有勞
老實講

起錨

冇惡化已經算係咁
佢減1/3是咪因爲認罪
利申:無睇新聞
當年直接打俾菲律賓總統
當年直接打俾菲律賓總統
老實講

起錨

冇惡化已經算係咁

乜撚野都唔做呃飯食都叫算係咁
真係少做少錯唔做唔錯,港豚真係好呃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞