【屍鬼】血腥得尼又好劇情

48 回覆
3 Like 5 Dislike
怪化貓
恐怖寵物店
屍體派對

有動畫咩
屍體派對

有動畫咩

有ova(好似係
撐屍鬼咁撚on9
屍鬼係侵略人類條村破壞人類村和平
我理撚得你目的想生存扮自己受害者
係屍鬼主動侵略條村被人冚家剷好正常

四眼和尚為左蘿莉同賣自己同胞好撚嘔心
尼你老母
撐屍鬼咁撚on9

屍鬼原本都5想殺人嘅,不過飢餓令到佢好難keep到理智。不過好多村民為左生存到最後都失去人性,同屍鬼冇咩分別
而和尚呢,佢內心一早想條村杏加橙
怪化貓
恐怖寵物店

好,我會睇睇
撐屍鬼咁撚on9

非常同意
自己搞鳩人條村扮到好孤單想建立得屍鬼既村
搞到藍頭髮比自己基友咬死
睇到醫生終於整明到屍鬼既存在真係大快人心
班屍鬼迫到啲村民癲左都係抵死,搞到人妻離子散家破人亡
加害者係到扮成受害者真係好噁心

人類的確係受害者,但到最後睇住屍鬼被殘殺都有啲不忍,尤其將清水惠當桌球咁撞
如果能共存就好,雖然5知得唔得
習慣
習慣

知唔知係連登高登都好打呢啲錯字會比人屌

多謝提醒
最尾好似將班屍鬼曬太陽 不過人類既醜陋面都出晒黎
撐屍鬼咁撚on9

屍鬼原本都5想殺人嘅,不過飢餓令到佢好難keep到理智。不過好多村民為左生存到最後都失去人性,同屍鬼冇咩分別

5你老母
撐屍鬼咁撚on9

5你老母

怪化貓
恐怖寵物店

怪化猫血腥咩
怪化貓
恐怖寵物店

怪化猫血腥咩

個風格幾特別,幾有闇芝居feel
屍體派對

挑戰血腥極限 仲勁過Another

another好血腥咩
習慣

知唔知係連登高登都好打呢啲錯字會比人屌

吾系甘牙
屍體派對

挑戰血腥極限 仲勁過Another

another好血腥咩

個女學生揸住傘跌落樓梯嗰幕
屍鬼呢套野真心唔錯,可惜人設畫風上未必吸引到廣泛觀眾。至於對劇裡面班屍鬼呢⋯佢地既存在係可憐,但尤殺第一個村民果刻起,就唔可以原諒。同埋如果唔係千鶴太大意既話,人類可能真係會滅村。

呢套野外表係恐怖片,實質係悲劇。人同屍鬼之間既悲劇,因為天性而無法共存。人類之間既悲劇,因為封閉同愚昧而導致大半條村死晒,家破人亡。

題外話:香港其實都只係大型啲既外場村。居民一樣咁唔面對條村既現實,有啲咩事都只係會「嘩,咩咁既」而唔去改變。 同套野唔同既係依家已經係後期,佢地光明正大橫行霸道都唔怕。
屍鬼呢套野真心唔錯,可惜人設畫風上未必吸引到廣泛觀眾。至於對劇裡面班屍鬼呢⋯佢地既存在係可憐,但尤殺第一個村民果刻起,就唔可以原諒。同埋如果唔係千鶴太大意既話,人類可能真係會滅村。

呢套野外表係恐怖片,實質係悲劇。人同屍鬼之間既悲劇,因為天性而無法共存。人類之間既悲劇,因為封閉同愚昧而導致大半條村死晒,家破人亡。

題外話:香港其實都只係大型啲既外場村。居民一樣咁唔面對條村既現實,有啲咩事都只係會「嘩,咩咁既」而唔去改變。 同套野唔同既係依家已經係後期,佢地光明正大橫行霸道都唔怕。

諗起啲蚊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞