有冇人用inear Stagediver 2D-2S?

12 回覆
0 Like 0 Dislike
求救,我右邊依家勁細聲,望望下原來有粒野甩咗
點算好?

粉紅色係粒鐵,藍色係佢應該連接住個位。

拎去整囉,可以點?
拎去整囉,可以點?

我想知有冇巴絲都係咁,如果係呢個牌子常見嘅咁我換耳機算可能。

但如果係我唔夠錫條耳機我就要深切反省下
拎去整囉,可以點?

我想知有冇巴絲都係咁,如果係呢個牌子常見嘅咁我換耳機算。

但如果係我唔夠錫條耳機我就要深切反省下

自膠
想買
好用?
想買
好用?

要有心理準備中音好出,因我自己用嚟mon聲所以覺得啱啱好。

不過如果甩膠水真係常見問題就不如諗過其他牌子啦。
拎返保養唔得咩
拎返保養唔得咩

要放工返屋企先望到張單,重點係放工個幾鐘車程無歌聽
用緊,未有事
拎返保養唔得咩

咁你慳返果個幾鐘去買過隻啦
拎返保養唔得咩

咁你慳返果個幾鐘去買過隻啦

好彩公司放咗對Apple 耳機
想買
好用?

要有心理準備中音好出,因我自己用嚟mon聲所以覺得啱啱好。

不過如果甩膠水真係常見問題就不如諗過其他牌子啦。

想聽Eason supper moment多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞