[七月神作] 平凡職業造就世界最強

996 回覆
22 Like 132 Dislike
呢套嘢係神作?你玩尻我
係 啲女都好正其他不了
如果唔係重畫連人設都唔掂
依套野捱過前面幾集出咗迷宮之後都可以當返無腦番睇 其實都唔差嘅
每條女都有自己特色
經過4天王 咩賢者孫手機俠洗禮 我以經百毒不侵 呢套其實都ok好睇
睇黎得13集
wiki寫15應該係包左2集回憶
用2集救埋香織收工
今集冇優花真係唔多掂
問心手機俠又睇得幾輕鬆
賢孫真係不了
懶有型咁用咁Q多集鋪排
結果冇boss戰
睇完好似谷住谷住射唔出咁
主角班人而家係拆人地座城
點解可以俾佢地搗亂
就算人地雇用佢地都冇可能爆人地座城呀嘛
我救自己友only,其他人wfc
男主:我打爆你個國家都可以
實況主,呢套,愛衣老母,超能魔法師 真係四天王
聯署要求德國政府與中華民國(台灣)建立全面的外交關係

「TaiwanWarmPower」今晚(15日)在臉書發文,呼籲民眾一同連署「德國聯邦議會第95643號請願書」 ,支持「請求德國與中華民國(台灣)建立外交關係」,內文中指出迫害人權的中共不應代表民主自由的台灣。小編表示,可參考連署教學影片,2分鐘左右的時間就能完成簽署,如能在10月9日前達成5萬人連署,就有機會將此議題送進德國國會。

#AntiChinazi

Source: https://m.ltn.com.tw/news/world/breakingnews/2916703

連署教學from TW:
https://www.facebook.com/allen.taiwangermany/videos/pcb.2942668175748064/2942643702417178/?type=3&theater

連署link:
https://epetitionen.bundestag.de/petitionen/_2019/_05/_31/Petition_95643.mitzeichnen.html

大家幫下手, 聯台灣抗邪惡強国
唔講內容,有無巴打都覺得今集好正常? 無左啲垃圾3D怪獸
兔仔d動作太生硬粗獷
今集淨係聽小倉唯把聲就夠J
今晚有香織
黑髮版公廁娜
右邊係乜水?
雫?
屌, 果條龍婆可唔可以收收皮呀?

竟然無紅毛?
白兔曬黑變黑兔?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞