最新白宮聯署!要求美國國會立即通過《香港人權民主法案》

1314 回覆
1390 Like 12 Dislike
過左火, 你咁樣真係干涉緊美國內政
Push
幫推

我冇嘢講
温馨提示,
signed完會有confirmation email
係email度再click先成事。
撤回送中、收回暴動、撤銷控罪、追究濫權、真雙普選 我無野講 我唔解鎖 我搵律師 唔好凶我 我投訴你
雖然都知侵侵wfc , 但做多樣嘢都無壞
參議院6月有份草議香港人權及民主法嘅係:
Menendez, Robert [D-NJ]
Risch, James E. [R-ID]
Rubio, Marco [R-FL]
Cardin, Benjamin L. [D-MD]
King, Angus S., Jr. [I-ME]
Hawley, Josh [R-MO]
Markey, Edward J. [D-MA]
Cotton, Tom [R-AR]

眾議院聯合草議有:
McGovern, James P. [D-MA]
Smith, Christopher H. [R-NJ]
温馨提示,
唔理有冇用,簽左先

我無野講 我唔解鎖 我搵律師 唔好凶我 我投訴你 
push
簽佐,搞掂
推!推!
温馨提示,
想睇返之前夠人數我回應可以點睇?
我無嘢講 我要見律師 我唔解鎖電話 我唔簽任何文件 我要去醫院驗傷
我無嘢講 我要見律師 我唔解鎖電話 我唔簽任何文件 我唔舒服要去醫院 唔好凶我 我要睇你委任證同編號投訴你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞