坂道46系囡囡貼圖區(12) 井口世界第一

1001 回覆
2 Like 15 Dislike
屌 成班mk食女獸又係度互含

其實得流M同平ching是MK食女獸姐

ching係咪有咩誤會我地好純潔lor

yes 童貞

cls我幾時又變左食女獸=.=

我話係就係

yes 童貞

有無翻譯

yes 童貞

有無翻譯

牛屎=溝通障礙

yes 童貞

有無翻譯

牛屎=溝通障礙

又笑毒撚
btw點睇me唔迷肥粟 而呢到d粟迷又唔s
咁你地互含完未

佢地s你唔知姐

佢地s你唔知姐

ching感受過?

佢地s你唔知姐

ching感受過?

你唔係迷佢同佢啲飯係咪S 有咩關係 我憨鳩睇唔透 可唔可以解下話

佢地s你唔知姐

ching感受過?

你唔係迷佢同佢啲飯係咪S 有咩關係 我憨鳩睇唔透 可唔可以解下話

睇上面咪有張推特徵list
我s反而唔推粟 咁樣易明嗎
咁ching 有冇覺得禾好醒
咁你地互含完未

出現了

【欅坂46】守屋茜の4thシングル個別握手会、一次終了時点での完売が前半に偏ってる理由って・・・

http://keyakizaka46ch.jp/fan/post-41087/

咁ching 有冇覺得禾好醒

You KY

bio7都已經爆咗3次
今晚打埋個dlc佢
bio7都已經爆咗3次
今晚打埋個dlc佢

個DLC是咪有CHRIS
bio7都已經爆咗3次
今晚打埋個dlc佢

個DLC是咪有CHRIS

遲吓出果個not a hero dlc先會有
【欅坂46】守屋茜の4thシングル個別握手会、一次終了時点での完売が前半に偏ってる理由って・・・

http://keyakizaka46ch.jp/fan/post-41087/

我抽晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞