想搵 code geass 模型

57 回覆
1 Like 1 Dislike
我都有搵,不過搵蜃氣樓

蜃氣樓 同 高文 都冇出模型,why
利申 樓主想搵嗰兩隻 我當年一出即買

呢兩部型好多 一出場真係有種霸氣喺到
紅蓮聖天八極式幾正
以前想買冇錢
以家難搵

就係想要呢部
個陣幾錢?

去日本amazon 有

我有係日本中古玩具店見過 但貴到唔想買
紅蓮聖天八極式幾正
以前想買冇錢
以家難搵

就係想要呢部
個陣幾錢?

我大佬買一埋紅蓮玩具
我心諗有冇咁鐘意卡蓮

雖然我知係機戰到好勁
紅蓮聖天八極式幾正
以前想買冇錢
以家難搵

就係想要呢部
個陣幾錢?

去日本amazon 有

我有係日本中古玩具店見過 但貴到唔想買

robot魂定真係砌既模型
紅蓮聖天八極式幾正
以前想買冇錢
以家難搵

就係想要呢部
個陣幾錢?

我大佬買一埋紅蓮玩具
我心諗有冇咁鐘意卡蓮

雖然我知係機戰到好勁

卡蓮
幾錢🤔

紅蓮
之前係ins見到lancelot
即刻入左手

成日見到cristen 唔知買唔買好
可翔式好平架咋

聖天八極式先貴
CG一定係玩卜魂
其他個啲都冇點出個模型
好可惜隻mb lancelot走左數
要唔要全新電鍍版蘭斯 650

有冇圖
可翔式好平架咋

聖天八極式先貴

就係想要聖天八極式
https://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/1141430812;_ylt=AncJL16hAWm3gqh.DbL7zVTKILN8?u=green2ball

有愛就沖啦
CG而家連亞歷山大都炒返上去

想要LANCELOT ALBION
我以前有買落聖天八極同Albion既robot魂, 仲買埋對robot魂限定版既翼
本身有諗過成set賣番出去, 但係以前我幫依兩隻滲過線黎 (仲有Lancelot Albion原本對翼我試過再上隻深d既透明綠色, 但係衰左), 唔知仲有無人要
所以之後就同部限定版既Tristan改一齊擺埋左係櫃底

過左咁多年我仲有擺出黎既就只有CC部Lancelot Frontier, 同蜃氣樓
我以前有買落聖天八極同Albion既robot魂, 仲買埋對robot魂限定版既翼
本身有諗過成set賣番出去, 但係以前我幫依兩隻滲過線黎 (仲有Lancelot Albion原本對翼我試過再上隻深d既透明綠色, 但係衰左), 唔知仲有無人要
所以之後就同部限定版既Tristan改一齊擺埋左係櫃底

過左咁多年我仲有擺出黎既就只有CC部Lancelot Frontier, 同蜃氣樓

想睇下
當年r魂一出就買,無訂個啲限定俾人炒到仆街,隻orange到宜家都無錢買
要唔要全新電鍍版蘭斯 650

有冇圖

上面果隻

貼錯

http://www.luantoys.url.tw/archives/25369

之前有隻聖天八極既robot魂
連hyper set五舊放左
依家仲有隻lancelot albion喺到
連埋hyper set有冇人想收?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞