有無d開頭寸咀之後俾人打到pk嘅片

306 回覆
113 Like 2 Dislike

以為有腹肌

https://www.youtube.com/watch?v=Dgpb90jMxDQ

好撚高質
快撚到

條𡃁仔大過可以去打MMA 好撚勁

好撚勁 係精彩既

落地果兩下係咪巴西柔術?

個𡃁仔已經好好人
Armbar大力少少已經可以整斷左佢隻手
睇完心情暢快
龍珠斯路篇有比達既集數
龍珠斯路篇有比達既集數

https://www.youtube.com/watch?v=Dgpb90jMxDQ

好撚高質
快撚到

好撚勁 係精彩既

個𡃁仔已經好好人

咁細個識呢d唔知佢老豆係邊個
屌真係好撚舒暢 咩煩惱壓力都無哂
個黑鬼串柒柒辣興個trained MMA, 一拳收左皮好撚爽

https://youtu.be/ae8BXrwWLnM

死撚左

邊有,佢zoom埋去佢個肚仲識郁,暈左姐

頭落地 仲要打多2槌
拎bno個段仲未有人講?
龍珠斯路篇有比達既集數

超級比達
追到live

好撚高質
快撚到

好撚勁 係精彩既

個𡃁仔已經好好人

嘩屌
d鎖技好癲
香港有無d mk 俾人一拳ko
就算唔係拳手 其實咁樣好易打癱人?尤其係無情力 唔死都斷一兩樣野 仲未計Knockout之後頭跌落地

係香港真係唔好搞
邊個出手先就邊個蝕底

一時無情力分分鐘打死人 分分鐘坐幾年

我寧願做坐嗰個 都唔做死/癱嗰個

好似講到一定要打咁,可以走架麻
經典重溫

如果真係暴動 呢班警察仲唔死
仲拎棍軟奶奶既野打咩 on9

仲有冇多啲
我記得有張係有隻速龍諗住開無雙單拖衝入人群,之後俾人打到仆街

條友真係柒到喊
俾人撻死魚咁撻落地

Gut下gut下痛到企都企唔穩

以為有腹肌

好撚高質
快撚到

好撚勁 係精彩既

d女同學濕曬

好多人走去同佢握手以示尊敬

好撚勁 係精彩既

個𡃁仔已經好好人

嘩屌
d鎖技好癲

佢老豆都可能係mma教練,如果剩係學巴柔落地之後未必可以即刻咁smooth咁出拳,之後再transition去armbar

咁細個已經學mma都應該係屋企人識所以教佢,我自己二十幾歲學mma都比阿爸阿媽話學埋唒啲打打殺殺

好撚勁 係精彩既

個𡃁仔已經好好人

嘩屌
d鎖技好癲

佢老豆都可能係mma教練,如果剩係學巴柔落地之後未必可以即刻咁smooth咁出拳,之後再transition去armbar

咁細個已經學mma都應該係屋企人識所以教佢,我自己二十幾歲學mma都比阿爸阿媽話學埋唒啲打打殺殺

同同學隻揪係好好既實戰機會
雲加年年9月到2月都重複緊呢個過程架啦
more
發覺真係唔好挑戰d磅數高太多嘅人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞