[gay] 命運交織如絲的心事分享區 (42)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
625上左車,之後落大雨
莊莊有無帶遮架

不過我樓下巴士站
轉車站有遮
落車到屋企

非富則貴

哇咩
點解非富則貴
買咗條s7加碧西希望有正桃花

迷信
要正桃花買月亮石咪得平咁多

已有一條...同佢一齊緊個時已帶緊

所以咪爛左囉

btw cu 定hku

實係公開講

我真係恭喜你

不過我架車

有車
普通Honda Civic
司機位道門爛哂 而家唔敢渣車

無車點出街

同搭巴士地鐵 可以借D椅話攰呀頭暈呀 埃落老死到 心仔即刻暖哂

不過佢咁樣即刻飛過黎睇住我都唔知點多謝佢好 佢直到冇得再直 大家唔洗再講咩以身相許

含撚

以嘴/丁報答

迷信

村巴

咁幫你唔到
可能你同條水晶唔夾

帶住個人真係冇咁燥
我一開始係因為出ward俾人鳩屌攞我出氣想唔好俾人鬧先買

我都係因為成日俾人話我拎佢地黎來出氣所以先買

帶咗後真係冇晒事
莊莊有無帶遮架

不過我樓下巴士站
轉車站有遮
落車到屋企

公司至車站,5分鐘行嘅話
你架野係咪地鐵站堆人龍嘅其中一條?

邊條

無野了,自摺
莊莊有無帶遮架

不過我樓下巴士站
轉車站有遮
落車到屋企

公司至車站,5分鐘行嘅話
你架野係咪地鐵站堆人龍嘅其中一條?

邊條

無野了,自摺

村巴

咁幫你唔到
可能你同條水晶唔夾

帶住個人真係冇咁燥

帶咗後真係冇晒事

水晶撚
冇自信
爛石一舊

我真係恭喜你

不過我架車

有車

無車點出街

同搭巴士地鐵 可以借D椅話攰呀頭暈呀 埃落老死到 心仔即刻暖哂

不過佢咁樣即刻飛過黎睇住我都唔知點多謝佢好 佢直到冇得再直 大家唔洗再講咩以身相許

含撚

以嘴/丁報答

我都想 一諗起佢個微肚腩 條丁即刻唔聽話 好想攬住佢訓教
中學果陣同佢曬太陽果陣超驚比佢見到我起機
醫生話我聽日可以出院
不過仲要用柺杖同覆診

我真係恭喜你

不過我架車

無車保?

有 但係架車唔係一時三刻可以整番好架嗎 加埋我係呢邊個新牌要hold 兩年 差4個月先夠
保費已經貴到傻 而家咁樣比人撞一撞都唔知要加幾多錢 如果加好多既我拎願唔要架車 份工已經唔多錢 仲要比學費 租
醫生話我聽日可以出院
不過仲要用柺杖同覆診

我真係恭喜你

不過我架車

有車

無車點出街

反到香港咪可以車震

香港玩具車就有

迷信

村巴

咁幫你唔到
可能你同條水晶唔夾

帶住個人真係冇咁燥

帶咗後真係冇晒事

咁好 有冇一D 係戴左冇咁易發脾氣架
我有時係屋企打機果陣個上網一斷就會好嬲 由其係同我老死Long D咁打機果陣 發到佢有時會嬲左我

我真係恭喜你

不過我架車

有車

無車點出街

反到香港咪可以車震

香港玩具車就有

香港買車唔難養先難

村巴

咁幫你唔到
可能你同條水晶唔夾

帶住個人真係冇咁燥

帶咗後真係冇晒事

我有時係屋企打機果陣個上網一斷就會好嬲 由其係同我老死Long D咁打機果陣 發到佢有時會嬲左我

你呢個case冇收皮
醫生話我聽日可以出院
不過仲要用柺杖同覆診

我真係恭喜你

不過我架車

無車保?

有 但係架車唔係一時三刻可以整番好架嗎 加埋我係呢邊個新牌要hold 兩年 差4個月先夠
保費已經貴到傻 而家咁樣比人撞一撞都唔知要加幾多錢 如果加好多既我拎願唔要架車 份工已經唔多錢 仲要比學費 租

你俾人撞保險應該唔會加你錢架喎
其實呢架車都撞到咁你都唔預佢整得返好應該total loss
係梳化訓著左

我真係恭喜你

不過我架車

有車

無車點出街

反到香港咪可以車震

香港玩具車就有

香港買車唔難養先難

你好似有架車架喎

村巴

咁幫你唔到
可能你同條水晶唔夾

帶住個人真係冇咁燥

帶咗後真係冇晒事

你呢個case冇收皮

btw可唔可以當頸鏈戴

有車

無車點出街

反到香港咪可以車震

香港玩具車就有

香港買車唔難養先難

你好似有架車架喎

4500蚊一個月囉養佢
醫生話我聽日可以出院
不過仲要用柺杖同覆診

我真係恭喜你

不過我架車

無車保?

你俾人撞保險應該唔會加你錢架喎
其實呢架車都撞到咁你都唔預佢整得返好應該total loss

我真係唔敢肯定 佢可以同我嘈話我應該睇清楚先出而唔係跟traffic...

有車

無車點出街

反到香港咪可以車震

香港玩具車就有

香港買車唔難養先難

你好似有架車架喎

4500蚊一個月囉養佢

可唔可以養埋我

咁幫你唔到
可能你同條水晶唔夾

帶住個人真係冇咁燥

帶咗後真係冇晒事

你呢個case冇收皮

btw可唔可以當頸鏈戴

可以,有月亮石吊咀
宇巴睇岩左但有緣無份因為佢聽日要飛買唔到

咁幫你唔到
可能你同條水晶唔夾

帶住個人真係冇咁燥

帶咗後真係冇晒事

你呢個case冇收皮

btw可唔可以當頸鏈戴

可以,有月亮石吊咀

係咪真係保到我唔發脾氣先

小弟睡教先 聽日出院

帶咗後真係冇晒事

你呢個case冇收皮

btw可唔可以當頸鏈戴

可以,有月亮石吊咀

係咪真係保到我唔發脾氣先

小弟睡教先 聽日出院

搵到仔咪唔會發囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞