點解迪士尼有青蛙公主唔搞,要搞美人魚?

337 回覆
1647 Like 17 Dislike
明明2009年岀左套黑人做主角嘅公主卡通,入面啲歌又好聽,你拍返做真人又可以發揮到啲音樂

以前未有黑人公主之前,啲黑人妹妹買公仔之類都要簡Jasmine頂住先,但係呢套岀左其實已經可以完美解決種族問題啦。

點解仲要搞美人魚,迪士尼係唔係歧視紅色頭髮種族 美人魚啊!美人啊!你咩膚色都好,都要搵個美人嚟演啦
Ariel 係公主s 中最索的。。。。
啱啊,好多女仔心目中最鐘意嘅迪士尼公主一定有Ariel
完全推翻曬卡通版
其實係唔係冇乜人知有套青蛙公主 個故事其實幾特別,好睇過某啲公主故事
黑摩利

唉,樓主身為一個迪士尼公主Fans 表示失去左一個童年
貝兒好似先係最靚喎
如果紅髮女孩做返,個畫面會好好多

各有喜好,我自己覺得樂偑最靚,但我地所鐘意嘅都一定係打入Top3嫁啦
[分享]打 飛 機 最 匪 夷 所 思 既 對 象
https://lih.kg/1288888

青蛙公主好似我J個條女
真係唔明迪士尼搞乜 公主都有幾個黑黑啡啡嘅,佢地拍真人唔得咩?
咁美人魚日日曬太陽,咁皮膚黑尐又合理喎
邊有日日啊,大部分時間係深海游水啦
還我紅髮藍眼Ariel!!!

其實公主與青蛙同tangled幾好睇
想一次過cap哂政治正確同童年回憶兩條水
係啊 但冇咩人知有青蛙公主。佢係唯一一套近代嘅公主片,而且性格好好,仲照顧返個貪玩嘅王子。 Tangled就因為樂佩靚女,所以有好多Product推岀,結果男主角實現左夢想,做左駙馬爺
其實搵黑人做紅髮角色
係唔係因為ginger呢6個字母可以重組成nigger
唔爭氣笑左
On99 做24hrs地盤曬太陽你會唔會變非洲人呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞