95巴絲入黎吹水(37)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
射手座表示我一d都唔外向

Me是傻閪獅子座 但我唔知獅子座係有咩特質

典型天蠍

獅子座的人,一般而言很強壯,深具野心與專橫。

強壯

我想問魔羯姐係咩羊
山羊? 白羊?

山羊
最後所有野只有自己知
有時有好多野想講出口 但一諗埋對方點諗 就開唔到口
加上無勇氣踏出第一步
最終只有自己胡思亂想

我係有時覺得要講好多背景野好煩 加上對方又唔一定理解到我既處境所以就懶得講
但而家已經算好咗啲

一講就醒起你尋晚答左我一句一言難盡咋
加上無勇氣踏出第一步
最終只有自己胡思亂想

我係有時覺得要講好多背景野好煩 加上對方又唔一定理解到我既處境所以就懶得講
但而家已經算好咗啲

Ecactly就係咁

強壯

好似唔中
加上無勇氣踏出第一步
最終只有自己胡思亂想

但而家已經算好咗啲

Ecactly就係咁

Exactly

強壯

腦海浮現左隻黑猩猩出黎

強壯

好似唔中

獅子座的優點

有領導能力、具有激勵人心的氣質、組織力強、熱情開朗、對人慷慨、大方、心胸寬大,懂得寬恕、一言九鼎、有信用、樂觀、不多疑、誠懇正直。天生具天者風範的獅子座,有很強的領導能力,善於將自己最好的一面表現出來,行動積極做事總是充滿信心,是屬於領導型的人物。

獅子座的缺點

死愛面子活受罪、好大喜功、莫名的優越感、喜歡接受奉承、缺乏節儉的美德、喜歡指揮別人、缺乏耐性、剛愎自用,自以為是、緬懷過去、能伸不能屈。

由於與生俱有領導本能很強的獅子座,在團體中喜歡以領導者自居,並喜歡表現自己,難免表現給有自傲的態度,並且不喜歡讓自己驅使在別人的使喚下,凡事總以自我為中心.虛榮心很強的獅子座喜歡被別人讚美並求好表現,因而會自我膨漲,反而會遭對方反感,而使人敬而遠之。

強壯

腦海浮現左隻黑猩猩出黎

強壯

腦海浮現左隻黑猩猩出黎

果隻猩猩真係好似me
加上無勇氣踏出第一步
最終只有自己胡思亂想

但而家已經算好咗啲

Ecactly就係咁

雖然我明
如果我覺得講完出黎冇相對份量既回覆
我都會廢事講

強壯

好似唔中

獅子座的優點

山羊呢
加上無勇氣踏出第一步
最終只有自己胡思亂想

但而家已經算好咗啲

Ecactly就係咁

雖然我明
我都會廢事講

簡接黎講姐係唔想俾人9hea啦
加上無勇氣踏出第一步
最終只有自己胡思亂想

但而家已經算好咗啲

Ecactly就係咁

雖然我明
我都會廢事講

啱啊 講完一大輪如果俾人hea真係會嬲

強壯

好似唔中

獅子座的優點

有領導能力、具有激勵人心的氣質、組織力強、熱情開朗、對人慷慨、大方、心胸寬大,懂得寬恕、一言九鼎、有信用、樂觀、不多疑、誠懇正直。天生具天者風範的獅子座,有很強的領導能力,善於將自己最好的一面表現出來,行動積極做事總是充滿信心,是屬於領導型的人物。

獅子座的缺點

死愛面子活受罪、好大喜功、莫名的優越感、喜歡接受奉承、缺乏節儉的美德、喜歡指揮別人、缺乏耐性、剛愎自用,自以為是、緬懷過去、能伸不能屈。

由於與生俱有領導本能很強的獅子座,在團體中喜歡以領導者自居,並喜歡表現自己,難免表現給有自傲的態度,並且不喜歡讓自己驅使在別人的使喚下,凡事總以自我為中心.虛榮心很強的獅子座喜歡被別人讚美並求好表現,因而會自我膨漲,反而會遭對方反感,而使人敬而遠之。

有啲中 有啲唔中

但岩岩係隔離睇到 幾中

獅子座真係得個樣
成日表面睇落可以好活躍開朗健談
但其實內心無限空虛
如果有人可以睇穿獅子既內心
伸出佢既友誼之手
隻獅子一定雙倍報答你

強壯

好似唔中

獅子座的優點

山羊呢

魔羯座的優點

有實際的人生觀、做事腳踏實地、意志力強、不容易受影響、處處謹慎、有克服困難的毅力、堅守原則、重視紀律、有家庭觀念、對人謙遜、有獨樹一格的幽默感、保守、謹慎、實際、有責任感、可靠,機智、有主見、尊敬權威、看重自己,謹慎、有抱負、有耐心、守紀律。

踏實.刻苦耐勞.誠實型:摩羯座是個腳踏實地型,並且刻苦耐勞的耐力,對任何事總是有往直前的毅力,而且處事一步一步的完成,是個勤勞又懂得穩當做事的踏實型星座。

魔羯座的缺點

太過現實、固執、不夠樂觀、個人利己主義、缺乏浪漫情趣、過於壓抑自己的慾望、太專注於個人的目標、缺乏對人群的關懷和熱情、不擅於溝通、不能隨機應變,悲觀、善變、外表冷漠嚴肅、不易親近、墨守成規、吝嗇。

太嚴謹.有些固執型:摩羯座不喜歡被別人壓制,而且做事又太有原則,而險人有刻皮嚴謹的一面,會讓對方感到不好親近您.固執,摩羯座時常總會給人有一份獨處的感覺。
加上無勇氣踏出第一步
最終只有自己胡思亂想

但而家已經算好咗啲

Ecactly就係咁

雖然我明
我都會廢事講

簡接黎講姐係唔想俾人9hea啦

我wtsapp講完一句但收到人地3句以上既回覆會有種莫名其妙既快感
縱使每句都係好短都好
包夫變左google小姐幫人google
想問下絲打 搽完護膚品後塊面摸落去油油地係咪正常? 講緊搽完一兩個鐘
就係覺得自己好難被人改變太固執太毒
包夫變左google小姐幫人google

唔goo啦

強壯

好似唔中

獅子座的優點

山羊呢

魔羯座的優點

都八九成
想問下絲打 搽完護膚品後塊面摸落去油油地係咪正常? 講緊搽完一兩個鐘

係咪唔夠保濕
不過我都會 特別係個鼻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞