[凹凸洞]pico有冇效,定用咩方法好

66 回覆
3 Like 3 Dislike
如題,有冇好心人分享下醫勁勁勁凹凸洞既方法 如果你都係同道中人,共勉之

超想醫好,想最少好返7,8成,我都會係到分享下做過既療程

首先第一次去美容院
係dr reborxx 到做過次嫩膚pico, 感覺好隨意,手勢麻麻地,少少針吉咁,冇咩feel, 佢個度所謂皮膚專科整形外科醫生睇症要屈人100蚊,個醫生答得好hea, 一問完我仲有冇野問而我答冇之後就玩電話,佢話discovery pico蜂巢頭10次左右好到7,8成,當時聽到好開心。之後打完pico就敷個mask, 個sale屎同個治療屍就狂sale,話個優惠依加先有,我答之前問過到月尾喎,佢即刻改口,仲話可以比住d訂先,幾多都得,心諗咩玩法,就話冇帶信用卡,佢地再煩我20-30分鐘先比我走,結論係唔好貪免費試,上網打手多到呢,又hea做療程,又要比人煩唔太值,不過當試下咩係pico咁
之後就做下功課,問左10次間有得做pico既,搵間平既,試下所謂蜂巢頭

唔開名,依間話咩唔sale野,否則退錢,我都唔信,但去到見勁多人等做treatment,應該都唔差掛

去左見個咨詢師,話我凹凸洞太勁,pico做30,40次都唔太work, 叫我唔好試pico,話咩co2,starwalker先得,(唔知信邊個好,之前睇果個醫生就話好有效10次左右ok) ,但我唔理照比錢試所謂醫凹凸洞既蜂巢頭,感覺痛d,間野治療師能量用1.3,1.5,1.7,醫生先可以最大2.9,間野比較細心,同真係冇sale,講一次唔會重複兩次,打完紅曬,敷個mask, 有dd痛,最近做完暫時唔知效果係點

其實邊個信得過pico蜂巢真心work唔work
有冇大大可以講下
留名
有冇巴絲可以分享下
佢依加有個試做~1000蚊
真係要打co2先會有效
其他唔洗考慮
co2幾錢左右?幾耐做一次?
係無創傷性既大前提下,Pico係可以處理到凹凸洞,不過好慢...加上你果間野..
pico重點都係打班,要快都有效都係用co2,係創傷性會爆血同有恢復期

利申:laser機engineer
又岩喎,我pico都做到有dd焦,咁不如直接打大佬co2算

好痛,真係好痛個銀包
留名
我都join咗 7月尾做
做完picoway resolve2日先散紅,紅到呢 ,佢話有人2-3個鐘散,有人要7日,我覺得係要睇打既火力

依家做完5日左右,但凹凸洞好似冇好到,只係臉色白左少少少少少(人地話我),打完1,2日會乾起少少粒粒,而4,5日後瘡冇咩點生但唔知係唔係關最近食野清淡左事,可能一個月後轉co2, starwalker trytry先

可惡既凹凸洞,咬)))
你本身深唔深,唔太深係有效既
唔深嘅,但係範圍大
咁冇問題啦,都係打全面啫

好過我深又範圍大
7月尾做完再話你知效果
留名
想做CO2 但邊間好
好難答你,我又唔是幫推介
最好係醫生做
我遲d做個間,暫時15xxx,6次醫生做咁囉
Pico唔sell個間可唔可以話我聽邊間我都想試下
我上網睇co2應該有效d但貴好多同埋要一個禮拜先好
點樣pm你?

co2結焦7日,仲要幾外眼下,但pico都真勁紅,唔好諗住做完會冇人知,要有心理準備
有部機做打爛臉 可試下
留聯絡, 我有推介平過你
唔識加密

咁啦少少提示,間野話唔hard sale, 如果被投訴sale野仲100%退錢,應該好易估
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞