依家香港最好食既咖喱係咪銀咖哩

130 回覆
20 Like 86 Dislike
咖哩至尊

呢間都唔錯 可以叫走辣

元朗個間?

周圍都有啦
lm
屌你地咩 個個都話人垃圾不如講啲好食又唔係超貴既餐廳黎聽下 除左旺角咖哩仲有咩選擇 真心想知 平時行街經過啲咖哩屋都貴到仆街 唔敢試驚唔抵同伏
我都覺好食
印度咖哩都好正 咩蓬萊 石崗
毒撚至愛
銀咖喱勝在夠平

點解無人講camper
係鰂魚涌同埋天后都有分店
好過Coco幾條街
喂!咖喱其實都可以分好多種:
日式咖喱、印度咖喱、泰式咖喱、馬來咖喱…
仲未計啲少衆口味,好似尼泊爾,中亞嗰啲,應該要分開討論…
大家樂咖哩超正囉

咖哩至尊唔好食的
屌你地咩 個個都話人垃圾不如講啲好食又唔係超貴既餐廳黎聽下 除左旺角咖哩仲有咩選擇 真心想知 平時行街經過啲咖哩屋都貴到仆街 唔敢試驚唔抵同伏

講得好
大家樂咖哩超正囉

咖哩至尊唔好食的

大家樂好重藥味
好撚垃圾 飯又凍 個d芝士hea撚到就咁撻一塊上面 呃下我感情整溶佢淋係面都好
又要屌人地,自己又唔講邊間好食
究竟係想純踩人
定怕自己講完好似樓主咁比人屌
屌你地班人洗唔洗踩到日本咖哩係屎咁
我都認同銀咖哩同阿信屋果包即食咖哩差咖多 但自己係屋企唔會炸果d吉列乜乜乜咪唯有出去食
性價比黎講算係咁啦
白咖哩都唔錯 但對我基本上完全唔受得辣既人黎講佢都係偏少辣⋯⋯ 永遠無人明白我些少都唔受得特別敏感既感受
屎黎講應該算好食
油麻地阿龍咖喱冇人提,此post巳完。
大快活
我都認同銀咖哩同阿信屋果包即食咖哩差 但自己係屋企唔會炸果d吉列乜乜乜咪唯有出去食
性價比黎講算係咁啦
白咖哩都唔錯 但對我基本上完全唔受得辣既人黎講佢都係偏少辣⋯⋯ 永遠無人明白我些少都唔受得特別敏感既感受
我都認同銀咖哩同阿信屋果包即食咖哩差咖多 但自己係屋企唔會炸果d吉列乜乜乜咪唯有出去食
性價比黎講算係咁啦

完全明白
唔食得辣 真係好慘
一食到辣即刻會變到享受唔到食物既味道
淨係得辣果種辛苦
性價比黎講算係咁啦

完全明白
唔食得辣 真係好慘
一食到辣即刻會變到享受唔到食物既味道
淨係得辣果種辛苦

老麥雞翼又唔食得
可能普通荼記啲咖哩都好過呢間垃圾
銀咖哩
上次食啲咖哩稀過水,仲要分開上,唔講以為落咗大快活
正宗狗也不屌
香港最好食嘅漢堡係豬柳強
狗都唔撚食

最記得佢斟杯汔水俾我都唔滿既

唔講以為俾人飲過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞