[The Whites - 升到班未] 列斯聯19/20爭升班討論區

848 回覆
6 Like 5 Dislike
一二月係咁架啦根本陣容不足
今年已經好左,雖然都係揼春
升班你地覺得真係好事?
升上去要比錢買人
閒閒地洗一億
如果護唔到級等食屎
寧願長踢英冠
起碼穩陣d
咁要睇一隊波個目標係d 咩

穩陣d 所以長踢英冠 有球迷會中意咁既mindset 架咩
至少當地球迷未入想佢地升先
一升左就亂買人
無晒青訓
咁就叫佢地熟識既列斯咩
當地球迷點會唔想佢哋升
咁踢主場入波時就 booo 左主隊喇 😂
我係列斯住過
個個都想佢地升班
咩球迷會唔想愛隊升
笑死人咩唔想升
踢英超淨係電視轉播就算係排20位都超過一億磅
未計入場收益同贊助個d

同埋咩叫閒閒地洗一億
冇人叫你好似維拉Fulham咁一上英超就亂買人
442足球雜誌] 列斯聯球迷: 我唔想列斯聯升班

現時於英冠排第3嘅列斯聯很大機會再次升上英超,不過一位列斯聯球迷接受足球雜誌FourFourTwo訪問,指不想列斯聯升班。記者一臉錯愕,就話「球隊已經經歷了痛苦、失望兼毫無生氣嘅15年,點解會咁講呢?」

減少作客門票
係球隊布力般流浪或保頓等球隊時,可以大約有6000作客門票。不過根據英超規例,作客只能夠得到最多3000張作客門票,而當作客隊嘅主場球場容量少於3萬時,就只會分配球場容量嘅10%。我地上星期作客普雷斯頓嘅時候,5500張作客門票於30分鐘之內已經售罄,更何況升班後只得3000張,一班死忠如何可以入場支持呢
較少球隊電視直播場次
今英冠在賽季中不斷更改賽程,將開賽時間設於非正常時間,亦都另我嘅旅行安排變得混亂都好,我都依然可以於電視上睇直播賽事。我今季可以於西班牙及英國南部嘅酒店睇到直播賽事,甚至係澳洲於IPAD上睇直播。當若球隊升班後,一些電視台如Sky、BT、Amazon等等都轉為直播米杜斯堡及卡迪夫城只因為直播該兩個球隊嘅廣告收益會較多吧,所以應該不會再直播列斯聯嘅比賽。

Huddersfield 係18/19 season排英超榜尾都有93.6m
更何況20/21英超season
當然首先要Leeds升到

自己睇下
https://www.statista.com/statistics/240912/broadcasting-payments-to-clubs-in-the-english-premier-league/
Bamfuck
又贏一球
又贏
其實你係咪弱智?
https://youtu.be/tlrRneurYDk

Bamford又浪費左幾球
一貫水準
場場靠Klich Pablo
點搞
MB 不嬲都No plan B
5分 2場就gg 啦
好擔心升超之後會賣左KP
升到英超KP先唔會走
升唔到散班都似
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞