[I/A]Fate/Grand Order[75]静謐毒下死 做鬼也風流

1002 回覆
3 Like 4 Dislike

孔明好似冇件特別岩,狗玩爆擊裝巴姐,反正你都係借人梅林

唔該哂

孔明你一係絆十果件一係2030,兩樣你都冇

咁孔明2030
黑狗又咩好
我多d裝但用開魔性普薩
2030得1張

肯尼斯果張

抽唔到
果張3次無敵又真係幾勁

想多口問 肯尼斯係邊張

月靈xx

月靈髓液

比切丁玩死果個 好似係

老婆俾佢戴,然後連埋老婆同兩把刷子一齊俾切丁玩死

好似係未成功比佢載就死埋
自己上奸笑訂
訂一隻定十隻都係收羊2000運費
仲會分開送貨唔怕等到佛誕先收齊

每款最多訂3隻,咁岩d野唔係同一個月出就pk了

懶呀
加上有online特典果d我咁樣仲平過出去訂

咁有online特典我都會用佢訂既
普通野自己出去買算
gsc online shop下下用正價yen去計 好撚柒貴
http://ameblo.jp/gsc-mikatan/entry-12250147857.html
24號收訂lu

24開訂?amazon有?

買一隻使唔使動用到amazon

日本有人過去探佢果陣回收埋

日本本土買要比稅
跟本無得同香港既插水價比
唔係識批發都唔好諗係日本買啦

amazon訂佢送日本地區都貴過香港?

我就未試過係amazon訂野
如果佢跟建議零售價賣,仲要包8%稅,就點都貴過香港玩具鋪
amiami訂就通常會有1x-2x% off,但買一堆返黎計運費先同香港差唔多/平dd
可想而知係香港買玩具好撚平

利申 直接係批發商攞貨玩

有冇訂左師匠嘅出黎報下價
我訂果陣收左我下面個價
平左¥757比你
http://ameblo.jp/gsc-mikatan/entry-12250147857.html
24號收訂lu

24開訂?amazon有?

買一隻使唔使動用到amazon

日本有人過去探佢果陣回收埋

日本本土買要比稅
跟本無得同香港既插水價比
唔係識批發都唔好諗係日本買啦

amazon訂佢送日本地區都貴過香港?

我就未試過係amazon訂野
如果佢跟建議零售價賣,仲要包8%稅,就點都貴過香港玩具鋪
amiami訂就通常會有1x-2x% off,但買一堆返黎計運費先同香港差唔多/平dd
可想而知係香港買玩具好撚平

利申 直接係批發商攞貨玩

有冇訂左師匠嘅出黎報下價
我訂果陣收左我下面個價

果陣幾多算 收左幾多hkd?
平左¥757比你

佢果個係落訂同佢出貨果陣有差價姐
計返11月果陣0.074
應該收左我803
平左¥757比你

應該收左我803

我封野下面有雞腸
Dear Customer: You saved ¥589 with Amazon.co.jp's Pre-order Price Guarantee! The price of the item(s) decreased after you ordered them, and we gave you the lowest price.
平左¥757比你

應該收左我803

差唔多啦
我fd訂800左右
我就7xx

但旺角有黑店賣1080
平左¥757比你

應該收左我803

我封野下面有雞腸
Dear Customer: You saved ¥589 with Amazon.co.jp's Pre-order Price Guarantee! The price of the item(s) decreased after you ordered them, and we gave you the lowest price.

我9月落訂,當佢9月收左我錢就當870
11月先收錢就當810
因為係出貨先扣數
到時睇下巴打訂隻土人睇下幾平先
因為係出貨先扣數

出貨先扣咁其實冇分別
差在我要係日本拎返去同阻住個fd啲位

講咁耐有冇一齊訂師匠
巴打個價已經比正價比左千幾yen,既然有fd係日本,個人覺得ok既,但拎返黎有d煩囉
唔怕cap埋比你睇
唔怕cap埋比你睇

抵啦屌
唔怕cap埋比你睇

3隻先9xx運
其實算平
你話good smile會分批送貨,咁佢個運費係一批批咁收定跟order收?
邊個夠我平
你話good smile會分批送貨,咁佢個運費係一批批咁收定跟order收?

逐隻收,出邊隻出貨就扣邊隻錢先
運費一張單訂幾隻就跟最早出貨果隻收一次
E.g.4800+2000
之後果d就佢幫你比埋

誰敢來戰

之後果d就佢幫你比埋

姐係我十隻唔同月份出都係收2000?

岩岩amazon見GD子隻土人炒到9千幾yen

之後果d就佢幫你比埋

姐係我十隻唔同月份出都係收2000?

岩岩amazon見GD子隻土人炒到9千幾yen

總之一張order你訂一隻定十隻都係收2000

誰敢來戰

誰敢來戰

有特權
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞