各位最近有無見過ig出現咗一位舞姿優美既美女Katie Law?

179 回覆
64 Like 1028 Dislike
收手啦 你地咁撚得閒留言不如落去擺下街站
人地着咩衫關你哋撚事咩 人哋打卡又關你哋撚事
至少人哋有去 一人少句
個個以為自己留言講啲野好撚好笑 批評人之前聽下自已把口講緊啲野係幾咁難聽先 屌要笑咪笑囉 做到去欺凌人我真係好睇唔起 人地係有問題嘅咪針對返個問題囉 屌你啲留言全撚部侮辱人 樓豬開po動機好明顯 心地好撚差
好多人都仲玩緊你專登放佢上嚟 擺到明你好憎佢啦
其實有冇諗過po去玩 飲茶 自拍既人
可能都有身體力行去支持
始終去支持 唔係為打卡 所以唔會po上fb ig
放鬆下都唔得 我覺得好慘
因為我係咁既人
但佢好enjoy比人話女神
佢完全唔覺得比人cyber bully緊
反而好enjoy成個過程
唔知佢真膠定假膠
佢好似真係睇唔出cm話佢女神個啲都係笑鳩佢
好似話買假supreme仲大條道理
起下樓主底

HKU SPACE臭西玩網絡欺凌
有啲人仲話自己既自信同自己既條件好啱比例所以有資格笑佢㩒入去睇發現原來係件又肥又柒既豬閪
心地唔好既00後弱智仔真係塞返入佢老母個閪到都嫌阻掟
19.4k
Sorry
Fol唔落
其實佢係邊撚個
放過佢啦 人地啱啱考完dse 咁搞上到大學都俾人排
點起架?
但佢有條茶唇膏既片 真係似有啲啲精神問題...
正常18歲唔會咁拍片喇
右下角
想人知就自己post成件事啦小學雞玩排斥咩
死雞撐飯蓋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞