唔該唔好再用劉馬車玩膠

18 回覆
48 Like 6 Dislike
係,的確咁可能係可以因為疑點保護到義士,但有無諗過唔知頭唔知路既人可能會點誤解

墳總講得啱,除得口罩果位義士就係想犧牲去表達理念,救到佢當然盡救,但而家咁救變左佢想表達既野無人知之餘,最大鑊係中間派誤以為義士係因為成班都係劉馬車咁係痴線既先攻入立法會,到時backfire就真係為棵樹無左成個森林
唔該唔好玩膠到令劉馬車變左代表義士,咁義士做既一切都會無晒意義。
係度圍威喂玩膠其實好無聊
我無嘢講
我信佢地係想令疑點大左令果位除口罩義士有機會甩罪,但要諗下副作用會唔會太大
其實要改圖 大把人樣可以用
點解係都要用一個強姦犯
得班心智唔成熟先用條傻鳩黎玩
劉馬車呢種傻鳩跟本就連提都唔應該提
我一早講過唔好信劉馬車,班連登仔又唔聽
我唔想義士馬車坐監呀
一人一信 no DQ 還我選舉權
唔好比藉口人地將好的議員篩走

https://271467.typeform.com/to/MTUjKV
得閒開個啲假post 不如集中翻立法會佔領運動後嘅保護示威者post

講返點保護自己同同行兄弟姊妹啦
呢啲好重要
唔係講笑
救人救己呀各位
唔好食花生啦
唔吸收5年前教訓
仲係玩到膠...我知大家抗爭好大壓力
但係抗爭唔係講玩
因為根本冇改圖
仲中咩間派
今日仲未歸邊既人應該放棄左佢
救唔返
應該話和理非派

除口罩義士:我除低口罩係要證明大家無路可退無下次機會,同大家唔係暴徒!!!
然後大家keep個真暴徒個頭上去證明衝入立法會既真係暴徒

為左救果位義士,冒disconnect返和理非派絕對係因小失大救人有好多方法,揀個副作用無咁大既

除非有效做到只係藍屍gp傳閱,自己人清楚知道除口罩義士唔係暴徒,咁就可以挑撥到敵方之餘仲混淆到視聽,但覺得好難確保和理非派清楚知幅圖改過
畫家咁多案底都係義士啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞