【被捕心理準備】冇錯,佢地會打到你仆街

369 回覆
2327 Like 14 Dislike
宜家先講可能遲咗啲,不過都希望大家留意返。
唔係想嚇你,但係到時情況可能比你想象中得人驚。所以宜家要準備定:

唔好以任何正常法律角度諗野,覺得班狗應該點唔該點,所有常識都唔適用,打你,虐待你,語言辱罵都係基本。

1.我冇野講,好似樹人咁,淨係重複呢句。

2.冇錯,佢地會打到你仆街,呢樣野好似冇乜人講,如果你係想上庭應訊嘅話,唔好反抗,瘋狂大嗌。因爲如果警察有傷痕嘅話,法官只會信警察。冇錯法官係仆街。

3.所有紙,A4又好,notebook又好,乜柒都好,上面寫咗咩都唔好簽,打死唔好簽

4.佢地會帶你入去錄影室,堅持等律師黎,或者直接我冇野講

5.驗傷,你驚嘅話可以等律師黎先算。

6.其餘等律師黎先算。

7.可能會有啲狗對你好好,幻覺黎,千祈唔好信,佢地只關心點樣攞證據入你。
呢篇只係心理準備,實際準備,手機處理嗰啲記得睇其他巴絲嘅post。
我無嘢講
我有權唔解鎖電話
我要見律師
我唔會簽任何文件
我要食飯 要毛氈 去廁所
樓主,請律師幾錢?

我無野講
我要見律師
我要飲水
我要食飯
我要毛氈
我有權唔unlock 電話
真係要打既,錢果到放心啦,大把人撐你
我無野講
On9
我無野講
畀狗咬係一時,但你捱唔住就一世

#我無嘢講
https://lihkg.com/thread/1282910/page/1
大家快check自己有冇自爆過個人資料 有的話即刻搵連仔del左先 之前有位義士就係因為自爆過先出事
登報嗰200萬都咁神速籌到,律師費呢d錢銀方面既嘢唔需要擔心。
冇錢搵各黨派律師啦 唔係我選佢做乜?
香港警察墮落到唔信佢會守法守規做事,rip
我無嘢講
我唔解鎖
我搵律師
肯撚定唔會啫
我無野講
第一個課金
push
法律面前 窮人......
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞