【 突發】第七攻勢!特製賀圖支持鄭若驊丈夫上市!何君堯、速龍,永遠共享大灣區榮耀!

5001 回覆
8241 Like 7 Dislike
【 突發】第七攻勢!特製賀圖支持鄭若驊丈夫上市!何君堯、速龍,永遠共享大灣區榮耀!

致各位真正香港人、傳媒、連登仔:

白色恐怖下,我地決不低頭,並且決定以第七攻勢作為回應 —— 熱心支持 鄭若驊加籍丈夫潘樂陶、執葉何君堯 以及 英籍速龍指揮!

緊接第四至六陣攻勢,根據網上公開資料,我地幫 ATAL 安樂集團 整咗幅關係圖做上市賀禮(上到既話),等香港人做個精明投資者。

仲有,我地唔覺意喺網上執到份加拿大Tax Evasion Form,而且見到有熱心人士郵寄咗去加拿大稅局。我地全力支持加國稅局出獨立調查,還鄭若驊一家清白!

另一邊廂,據悉天道循環,何君堯舉辦6.30撐警佔路集會後,家人傳來噩耗

我地聽到消息之後心情都非常沉重,故此正式去信英國律師監管局,特別為何生送上一份心意,以作安慰

但願何君堯得嘗所願,生生世世共享大灣區榮耀!

喺第二陣攻勢既時候,我地曾經搜證並去信 國際特赦組織、聯合國,請求調查香港警察612暴行。

及後國際特赦組織接納我地採證,確認「香港警隊公然違反國際人道條約」。

而家,我地決定去信支持 一直狙擊緊佢地兩個既英國國會議員 Helen Goodman,為議員提供充足彈藥

謹此希望兩位速龍指揮學好普通話,為投身大灣區做好準備,大灣區需要你。

David Jordan

Rupert Dover

最後,港共政府唔好再諗住玩秋後算帳,製造白色恐怖。

鄭若驊,你雙手已沾滿足足三個死士既鮮血。
請回頭是岸,撒銷起訴抗爭者,此乃唯一解決社會危機之道。

沒有暴民,只有暴政。

Photo Credit: 90後社會紀實
Push
我愛攬炒
Pish
推爆佢老母
推完再睇
FIRE
Push
攪抄
血債血償
我愛你
攬炒巴
攬炒巴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞