[PS4]二手遊戲買賣區6 歡迎騎劫 明買明賣

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
放dark soul 3 $220
收人中6 $230
tg: whyelton

放dark soul 3 $220已賣

收人中6 $230
tg: whyelton
收dark soul 3 $220
大圍 九龍塘 沙田 交收
tg:lok419
收數碼暴龍NEXT ORDER中文版 $ 350

tg:raymond05

Rise Of The Tomb Raider:
20 Year Of Celebration 中文版-----$220
巫師 年度版 中文----------------------$220

深水埗

telegram: ps4ps[/quote]

FF15 $270
人中6 $230
東鐵觀塘線Fast Trade
TG: fufulo

重力2 $260

放until dawn $110

中環-黃大仙交收
tg: cgorah
放bloodborne the old hunter edition 中英合版 $180
放basara 真田幸村版 $140 (歡迎以basara 皇交換)

屯天元優先

https://t.me/Weigl
放fifa17 $230

Telegram: fatjaii
放ff15 $250
海賊無雙$200

港島線交收

Tg: kniferwai
收bloodborne中文 合集版 150
港島線 可議
tg:japjap1019

FF15 中文版 $280 無code

紅綠線 whatsapp 64470448
有冇人知烙印無雙中文版幾錢
放日英字幕

尼爾:自動人型

有code

Vita 第三次機戰Z 時獄 / 機戰V
PS4 OG Moon Dwellers

TG: lemont2719
放日英字幕

尼爾:自動人型

有code

TG:bigdiuf
放人中極220
人中6 250
紅線交收 tg jaredleto1123
講明明買明賣,都有人死嚟講價

有條友telegram叫Shine

低$70都敢開 仲要唔止一次

衰撚過乞兒

呢條友我都比佢講過價 我開240 fifa17 佢問我170 之後就話180 其實小小我接受到 我最後都230放左出去 我屌完佢一次估唔到佢仲周圍搵水魚

屌 我都遇過呢條友

仲要死纏爛打

衰撚過乞兒

呢條友我都比佢講過價 我開240 fifa17 佢問我170 之後就話180 其實小小我接受到 我最後都230放左出去 我屌完佢一次估唔到佢仲周圍搵水魚

屌 我都遇過呢條友

仲要死纏爛打

屌 我都撞倒 賣witcher3年度版我賣250 佢開200
放ffxv冇code 280荃灣至旺角交收
放fifa17 $230

Telegram: fatjaii
收人中0 $220
Tg: gnoel

bloodborne old hunter edition 160
borderland合集 150

DQ1 中文 100

藍綫
tg:japjap1019

衰撚過乞兒

屌 我都遇過呢條友

仲要死纏爛打

屌 我都撞倒 賣witcher3年度版我賣250 佢開200

鋪頭價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞