新垣結衣(46) 嘖

1002 回覆
133 Like 5 Dislike
先今日子後LH一定憎肛田

唯有刷多次今日子

平衡返 再睇lh

無限loop 最尾一定要睇今日子做結尾

legal high 2 追到第2集
已經想條仔過主

個演員carry唔到個角色, 完全唔覺靚仔
變左討人厭

靚仔就靚仔
但係個角色真係煩
仲要集集出現
雖然上季三木都幾乎集集出現 但係三木感覺唔乞人厭 仲有少少滑稽感平衡返

倉鼠果度我笑左好耐

唯有刷多次今日子

平衡返 再睇lh

已經想條仔過主

變左討人厭

靚仔就靚仔
但係個角色真係煩
仲要集集出現
雖然上季三木都幾乎集集出現 但係三木感覺唔乞人厭 仲有少少滑稽感平衡返

咁個角色係煩膠既
憎佢代表代表岡田做得幾好
最近睇完佢套寬鬆世代都幾好睇

平衡返 再睇lh

已經想條仔過主

變左討人厭

靚仔就靚仔
但係個角色真係煩
仲要集集出現

反而黑木華幾好j

邊個黑木華

平衡返 再睇lh

已經想條仔過主

變左討人厭

靚仔就靚仔
但係個角色真係煩
仲要集集出現

反而黑木華幾好j

邊個黑木華

最後嗰集有黑絲
不過我覺得佢幾樣衰下

平衡返 再睇lh

已經想條仔過主

變左討人厭

靚仔就靚仔
但係個角色真係煩
仲要集集出現

反而黑木華幾好j

邊個黑木華

最後嗰集有黑絲
不過我覺得佢幾樣衰下

佢係真田丸入面做堺叔老婆

我都覺得佢樣衰

唯有刷多次今日子

平衡返 再睇lh

已經想條仔過主

變左討人厭

靚仔就靚仔
但係個角色真係煩
仲要集集出現

咁個角色係煩膠既

其實我覺得係咪岡田角色定位就係乞人憎

我覺得係
我覺得編劇應該幾討厭大愛左膠撚
追緊legal high
legal high 2無第一輯咁好睇
個o靚仔好唔討好

睇完今日子先睇legal high 真係想 岡田

睇Legal High先 有啲改觀

次序唔可以錯

咁追完legal high 2 應該睇乜

之前追飛翔
個男主又係想死

父女?

mbmh

唯有刷多次今日子

平衡返 再睇lh

已經想條仔過主

變左討人厭

靚仔就靚仔
但係個角色真係煩
仲要集集出現

咁個角色係煩膠既

睇完今日子
宜家LH2 睇到第四集
可能係我仲未睇曬啦
暫時對岡田都冇乜反感

平衡返 再睇lh

已經想條仔過主

變左討人厭

靚仔就靚仔
但係個角色真係煩
仲要集集出現

咁個角色係煩膠既

睇完今日子
宜家LH2 睇到第四集
可能係我仲未睇曬啦
暫時對岡田都冇乜反感

LH2 好睇過 1好多
之前睇過篇文講羽生依種唔係叫大愛
套理論類似係
透過削減勝方應有既利益再平放俾雙方
制造自己想要既結果
係雙贏既假象
套理論類似係
制造自己想要既結果
係雙贏既假象

只係活在自己既世界 自己認為美好就係真理
套理論類似係
制造自己想要既結果
係雙贏既假象

MR WINWIN

已經想條仔過主

變左討人厭

靚仔就靚仔
但係個角色真係煩
仲要集集出現

咁個角色係煩膠既

睇完今日子
宜家LH2 睇到第四集
可能係我仲未睇曬啦
暫時對岡田都冇乜反感

LH2 好睇過 1好多

劇情嚟睇1好睇過2好多
不過2入面多左好多主角既互動,結衣發揮得好好,有好大進步
所以先覺得2好睇過1
飛住咁追post, 留個名
依張岩侵侵用
套理論類似係
制造自己想要既結果
係雙贏既假象

MR WINWIN

沙特阿拉伯諺語

其實睇下第一季日照個一集,古美門吹個故仔出嚟就見到大愛幾荒謬
套理論類似係
制造自己想要既結果
係雙贏既假象

MR WINWIN

沙特阿拉伯諺語

其實睇下第一季日照個一集,古美門吹個故仔出嚟就見到大愛幾荒謬

係咪陽光案
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞