[七月百合番][JC獻祭番][芳文社][魔法少女X魔族] 街角魔族 / まちカドまぞく

340 回覆
20 Like 3 Dislike
牙桃身高設定係 165
comic fuz 上架d規矩好怪
7月動畫淨係記得呢套同重來魔王
呢套仲要播左一半先開始睇
估唔到咁正
但重來魔王應該好難有2期了
鬼頭唔係幾catch 到牙桃個character
點會
2019年7月新番首卷光碟銷量(2019年10月29日時點)

15,017 《偶像夢幻祭》
13,564 《戰姬絕唱SYMPHOGEAR XV》
*6,623 《高校星歌劇》第3期
*4,896 《街角魔族》
*4,191 《艾梅洛閣下II世事件簿》
*3,465 《流汗吧!健身少女》
*2,871 《擅長捉弄人的高木同學》第二季
*2,848 《在地下城尋求邂逅是否搞錯了什麼》第二季
*2,662 《GIVEN》
*2,053 《Re:Stage!Dream Days♪》
*1,480 《普通攻擊是全體二連擊,這樣的媽媽你喜歡嗎?》
*1,418 《彼方的阿斯特拉》
**,895 《女高中生的虛度日常》
**,820 《只要長得可愛,即使是變態你也喜歡嗎?》
**,751 《實況主的逃脫遊戲【直播中】》
**,732 《只要長得可愛,即使是變態你也喜歡嗎?》
**,350 《獵獸神兵》
**,317 《COP CRAFT》
**,307 《異世界超能魔術師》
**,302 《魔王大人、RETRY!》
**,107 《炎炎消防隊》
**,*** 《騷亂時節的少女們》
就黎5000
二期應該穩
賣得都唔代表會做
我都好希望佢出
希望啦
呢套完全係黑馬
咁樣殺上黎
Jc四天王之中最少宣傳最少配套
出黎結果完全估唔到(當然本身原作質素高)
雖然有唔少改善地方(好似簡陋背景、喺主線劇情方面表現力不足)
但完全係收貨有突

芳文社既百合果然係人類既心靈綠洲
一DD啦
但係呢套擺明係向壞方向發展
芳文都玩胃痛?
我不能接受jpg
學園孤島呢d 一向都惡意滿滿
原作漫畫連續兩個月休刊
伊藤老師要保重身體
壓力太大
休息下好
老師抖下
唔好唔畫就得

シャミ子が悪いんだよ(是夏美子的錯)

恭喜依句二創台詞拎流行語大賞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞