[月經]邊隻免費防毒好用?

31 回覆
0 Like 0 Dislike
本身用緊avast! 不過中撚哂毒 包括咩runll32, 掃毒佢掃到一半又停9埋 屌喇星

有無爸打可以講下邊隻好用?
留名一身蟻
留名睇廣告
我用開avast反而無咩野
Bitdenfender free
Forti client
Windows defenancer
Bitdenfender free

岩岩用佢先奶完野
木馬真係差啲
可能免費問題
Windows defenancer

Windows defender
我用開avast反而無咩野

如果無新推介 我試下重裝啦屌
其實識少少電腦安全知識嘅話就連Windows Defender都夠用啦…
如果你成日周圍上啲不知名嘅網站同Down啲奇怪嘅嘢就真係無一隻防毒軟件幫到你㗎喎…
avast有埋vpn用完唔想轉
玩日本驚用
其實識少少電腦安全知識嘅話就連Windows Defender都夠用啦…
如果你成日周圍上啲不知名嘅網站同Down啲奇怪嘅嘢就真係無一隻防毒軟件幫到你㗎喎…

部電腦同屋企人用 防不勝防
收費又掃毒唔錯既有無推介?撚頭都大埋
裝linux

正確
avira

有少少電腦安全知識就知用得 windows 裝咩防毒軟件都係冇用
以毒攻毒

部電腦同屋企人用 防不勝防
收費又掃毒唔錯既有無推介?撚頭都大埋

有幾頭大,比 linux 佢用咪得
免費冇一隻好用
之前用過avira (?唔記得點串)
太多廣告 del 左
唔好用免費啦,咁垃圾,同人夾錢買bitdefender好過,好似唔知一年3pc定5pc,仲成日都做特價。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞