琴晚周條女第一次扑野,佢話佢都係第一次

221 回覆
592 Like 85 Dislike
香港真係應該加強性教育
我記得睇新聞話過破處唔一定會有血出
記得中學bio miss講過話破處多數都係得一茶匙咁多既血
On9唔係一定有血
或者返到屋企先會出血

呢個真
比啲常識啦,有成三成女性都冇血嫁

唔係處又點?
唔好俾你嘅愛情建基於一個三唔識七嘅男人嘅行為上

認真好易做劇烈運動導致「處女膜」破裂
香港真係應該加強性教育
https://lihkg.com/thread/127408/page/1?ref=android
人地有染血紙巾做紀念
你乜7都無

絕望先生
在某些文化中,擇偶(特別是長期配偶,如妻子)時必須將未來孩子屬於自己的確信度列入考量。男人面對此問題演變出的策略之一是,擇偶時較重視貞節,偏好無性交經驗的女性。簡單的說,就是儘量避免與可能懷有別人孩子的女性結婚。但醫學發展至今日已有許多實例證明上述觀點較為狹隘。

處女膜的完整性通常被認為是女性婚前貞節的證明,甚至封建思想觀念認為這是道德問題,因為通常它會在女性首次性交時,因男性陰莖的刺入而破損出血,但性行為會落紅主要是因為男性過於急切地插入性器官,導致處女膜受傷而造成出血。也有經數次性行為仍保持完整處女膜,甚至有產後仍然完整的例子,而實際上初次性交未出血的現象比較普遍。也有部分因劇烈運動和意外,或女性大幅度的自慰活動,在首次性行為前已經破損的情況。隨著現代醫學的進步,處女膜也已經可以通過外科手術的方法進行修補(通常是費用很低的婦科小手術),這樣就更加說明不可輕易通過處女膜的完整與否來判斷女性是否曾有過性行為。

https://zh.m.wikipedia.org/zh-hk/处女膜
青頭仔唔該死開D

你入個時係明顯feel到好緊,好難入
就算濕到滴水都係好難入
同埋你睇佢表情知道佢係唔係痛

第二次再入同一個位置個時,明顯係冇左個種緊
屌過兩個處女 流血唔係即刻流血架 屌完之後先會流長黎架
青頭仔唔該死開D

你入個時係明顯feel到好緊,好難入
就算濕到滴水都係好難入
同埋你睇佢表情知道佢係唔係痛

第二次再入同一個位置個時,明顯係冇左個種緊

係,其實當你既男性本能上講你知條女唔係處,而又無明顯處女特徵,佢極有可能唔係
扑左2定3次之後無啦啦有血
開頭仲以為整損左佢
同你既第一次
我同你情況一樣
原因佢無俾我 而我覺得唔重要
你愛佢就信佢架啦 質疑咁多無鳩謂
屌多幾次,大大力咁屌,屌到陰道撕裂咪有血囉
扑左2定3次之後無啦啦有血
開頭仲以為整損左佢

Same
第一次做都痛到縮埋一舊,所以會插得輕力d
而且個夾緊度高,好快就射左
其實係俾上一個你搞過
未屌過處女既識撚分處女血同M血咩?
話唔定你條撚短到膜都掂唔到

點會 有成24

24? 咁撚短
話唔定你條撚短到膜都掂唔到

點會 有成24

24mm

細粒個紅豆
真心答 我第一次都無血出,反而第二三次都多血
可能第一次大家緊張未完全整爛個膜,一係你試多幾次睇下咩狀況先囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞