[LIHKG Userscript][測試版] 五毛/新會員偵測器

897 回覆
798 Like 11 Dislike
自首,幾日前申請,因為要重新搵翻以前個大專校友email
有殺錯冇放過
p
push
search下你開過嘅post, 留過嘅comment咪知lor
唔會有100%科學method去check, 但如果你企圖分化散播fake news失敗論已經夠原因去block你, 不論你係唔係五毛
小注搏一搏

今次咁失敗,係因為背後支持既人,少左好多
https://lih.kg/1270961
失敗論又5毛係咪要一味同意你,認同你每樣做嘅事叫好,所以咪話唔同意你=5毛囉,就係連50%都唔知有冇呀科學根據LOl

btw 佢用到fact check 呢個字,知道咩係fact check 未?
push
無所謂, 你講得呢D野就預左會有人作出反應. 從來無人阻你講呢D野, 所謂block都係選擇唔睇你. 而家反而係你去反對人地反對你. 大家無數啦
所謂fact check都係一句, 大家都知意思頂壟都係睇開過嘅post留過嘅comment. 執著於呢句無意思

好啦, 咁而家你有乜野高見
乜野都唔做
由得五毛繼續
無高見呀嘛?
就係講緊呢樣嘢係冇意思,做唔到,亦都只會係個人睇法唔到而界定所謂嘅5毛,最後只會係 唔同意你=5毛,你都講出重點,就算block都係掩耳盜鈴,係自己睇唔到,唔係其他cd rom 睇唔到,唔係其他人睇唔到。至於fact check 上面講左,咪就係你fact check 唔到囉,有幾難明

問你點界定你又答唔到,有人俾意見話 XX 行動唔work,已發生嘅行動反省檢討又唔arm 聽,又話人失敗論

上面重好笑,post 埋我最近留過嘅言,問邊句講錯,邊個post 入左就係5毛 又答唔出"fact check",唔單只字眼問題,係成個意識根本唔work 明未?

要有你arm 聽先係高見呀嘛,明架啦,惡過共產黨
唔好講咁遠,上兩個禮拜,黑警俾人打到爆缸個張相,的人話係黑警自己友打嘅,我同少部分會員見到話其實係示威者打嘅

咁我係定唔係五毛?

洗唔洗post 翻蘋果新聞俾你睇答案呀
其實你講完一大論重點就係無用
想其他人唔再話五毛係五毛
我覺得直接顯示註冊日期係有D用嘅
5毛DATABASE應該直接LINK去相關證據, 再等用嘅人決定
唔洗講完一大論,一早已經講左,問你點分你答唔到,一味扮曬分析咁,明明一早答/問左你
推·
iOS有冇計
勁!
我地都明大家對五毛tag都有疑慮
係到重申一點
我地只會tag上一D有直接證據顯示佢係五毛嘅user
而唔係非我族類就會tag
咁你有無高見?
點對付真五毛?
答唔撚到, 因為你係想無人標籤五毛做五毛
push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞