對唔住,原來離開我之後你先搵到快樂。

15 回覆
3 Like 2 Dislike
以前喺高登都開過po 大致上係講不明不白被分手
到今年一月左右 透過ex嘅朋友知道分手原因
其實都發現自己真係過份痴身 令對方唔開心
今晚又習慣性地睇返以前同佢嘅wtsapp對話紀錄
原來分手後嘅自己睇野會有另一番感覺
當日我唔會覺得自己同佢嘅相處方式有問題
以前以為佢真係鍾意我痴身
但原來到後來佢已經覺得難受 但為咗我開心而唔講
今日嘅我睇返以前嘅對話先感受到我有幾恐怖
佔有慾強之餘仲要唔識體諒對方 抵我比人飛
Ex嘅朋友 我知你有上連登架 多謝你講比我聽
曾經愛過我嘅你 對唔住呀 我知我冇機會親口講
但我希望你以後會幸福快樂 搵到個適合你嘅人
我唔會再死纏爛打 但千奇唔好同我做返朋友
我仲未放得低你 我淨係想離遠睇住你過得快樂
Dse要努力考好佢 唔好令屋企人失望
要成為你屋企入面第一個大學生 將來就可以追夢!
多謝你突然離開我 比我反省自己做錯啲咩
到現時為止 我最無悔係愛過你
最後最後 好想多謝當日喺我高登個post到留言嘅巴絲
唔知你地有冇過到黎呢 無論點都好想講聲多謝
多謝你地不斷叫我面對現實 叫我咪再等
雖然今日我都未完全釋懷 但我相信好快就可以

多謝你地睇到黎呢到。
叫完春好訓
太長唔睇
叫完春好訓
太長唔睇

你岩,早抖啦巴打
好想喊
我都好痴身
好驚男朋友會唔要我
好想喊
我都好痴身
好驚男朋友會唔要我

其實只要對方鍾意 又有足夠溝通
邊會咁易分手呀
我就係衰在以為佢鍾意我痴身
一直冇同對方好好傾下先會搞成咁
唔好亂諗啦 經驗話我知成日亂諗反而易嗌交
到時真係冇問題都變有問題啦
好想喊
我都好痴身
好驚男朋友會唔要我

邊會咁易分手呀

佢唔鍾意 佢話想有私人空間
但我成日都好掛住佢可以點
以前我絕對唔痴身
但呢個男朋友我真係好想成日痴住佢
都唔知點解
好想喊
我都好痴身
好驚男朋友會唔要我

邊會咁易分手呀

以前我絕對唔痴身
都唔知點解

佢係個點嘅人先
我ex係嗰啲都ok痴身嘅人
但後期我太過份太難頂
你男朋友係咪隨口講下 定認真先
佢真係唔鍾意你太痴身嘅
你真係要搵其他野分散下自己注意力
多啲約下朋友又好點都好
掛住佢嗰陣wtsapp佢同佢講
:我好掛住你呀 得閒嘅話就搵下我啦😘
我諗佢應該會幾開心 唔覺得你煩之餘又知你有幾愛佢
唉諗起都羨慕
加油樓主 同你一樣
不過唔敢開post唯有係到講
我又係太痴身搞到人地無左自由
怕左我所以要分手
其實我係太愛你想關心你先痴住你姐
比多次機會我啦下次我會好好控制我自己架
不過依加你要努力考試
我唔會打擾你架 你一定要成功
如果你仲有心同我一齊
考完之後搵返我 好唔好
我會等你

我同你一樣都好希望對方考完會搵返自己
但我都準備考dse 完全不在狀態
其實我諗對方都知我地係愛佢 但用錯方法啦
你ex可能想專心應付咗考試先
多個痴身嘅人喺身邊其實都會有影響
唔知巴打定絲打 希望你等到佢啦
到時記得嘅話返黎話我知結果
我嗰個就冇咩可能一齊返
佢身邊都唔缺異性密友 或者最後鍾意咗第個都未定haha
好想喊
我都好痴身
好驚男朋友會唔要我

邊會咁易分手呀

以前我絕對唔痴身
都唔知點解

佢係個點嘅人先
但後期我太過份太難頂
佢真係唔鍾意你太痴身嘅
多啲約下朋友又好點都好
唉諗起都羨慕

係認真
佢唔痴身 我成日都話掛住佢啦
我真心掛住佢而講
但我諗佢會覺得我9up
咁長點睇呀
又唔隔行
好想喊
我都好痴身
好驚男朋友會唔要我

邊會咁易分手呀

以前我絕對唔痴身
都唔知點解

佢係個點嘅人先
但後期我太過份太難頂
佢真係唔鍾意你太痴身嘅
多啲約下朋友又好點都好
唉諗起都羨慕

係認真
佢唔痴身 我成日都話掛住佢啦
我真心掛住佢而講
但我諗佢會覺得我9up

你認真啲同你男朋友講下啦
我覺得係佢分唔清你講笑定認真呀
加油樓主 同你一樣
不過唔敢開post唯有係到講
我又係太痴身搞到人地無左自由
怕左我所以要分手
其實我係太愛你想關心你先痴住你姐
比多次機會我啦下次我會好好控制我自己架
不過依加你要努力考試
我唔會打擾你架 你一定要成功
如果你仲有心同我一齊
考完之後搵返我 好唔好
我會等你

我同你一樣都好希望對方考完會搵返自己
但我都準備考dse 完全不在狀態
其實我諗對方都知我地係愛佢 但用錯方法啦
你ex可能想專心應付咗考試先
多個痴身嘅人喺身邊其實都會有影響
唔知巴打定絲打 希望你等到佢啦
到時記得嘅話返黎話我知結果
我嗰個就冇咩可能一齊返
佢身邊都唔缺異性密友 或者最後鍾意咗第個都未定haha

頂你點解同我一模一樣
我又係考dse阿依加成個人無晒心情考
好大機會收皮
同埋我ex身邊全部都女仔黎
我諗有6-7個長期傾緊 我諗唔需要我了
好想同你做個朋友

留個telegram黎再wtsapp傾?
我係絲打黎 唔洗驚我係厹
咁長點睇呀
又唔隔行

Sorry
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞