就係因為你班偏激反送中!害左一條人命!

213 回覆
50 Like 2400 Dislike
如果唔係因爲要爭取就唔會見到一啲呢一世人都冇機會見既野,如果佢爭取得直你覺得仲會唔會有人為此犧牲呢,你要人坳你呀嘛,大家屌你老母唔係冇原因,而係自由兩個字本來係每一個人應有嘅權利,逼死佢嘅係自由咩?顯然唔係!用下你個人頭豬腦啦!究竟係我哋偏激定係黑警偏激?一個人為咗自己最基本嘅權利犧牲,無論用咩理由都講唔通!

Btw樓主我屌你老母
樓主 有咩出左黎先講 係呢到屌你老母真係好唔方便
屌你老母 同我死撚返大陸啦陷家產
善用起底

你會係其中一個煽動我地想死既人
你係其中一個殺人兇手
點解你要去追究俾暴政迫害嘅人民而唔係去追究實施暴政嘅當權者?
炒得 做唔到野 咁多負皮
咁你唔將個矛頭同指責 指政府 反而話我地班小市民
Show Blocked User - 大力誰人話我大力
請記住 既然依家既生命咁廉價既時候 我唔介意為你講既呢幾句說話而結束生命 我可以死比你睇 我要你知道 煽動緊我既情緒既人係你 係你推我去絕望既深淵 係你話我既同伴係煽動人既兇手 我就係要證明你講既呢句說話係錯 你為你自己呢句說話承擔番條人命吧

你都係想我咁做姐?
翻譯:汪汪汪汪 汪汪汪 汪汪汪 汪 汪汪汪汪 汪 汪汪 汪汪汪汪 汪。
Show blocked user 上一頁 完
你老母都就快死,
你都快d死
起底
咪就係包括樓主呢啲分化三毛
完全封鎖「大力誰人話我大力」後將隱藏所有該會員的主題、回覆及被引用回覆。

完全封鎖「搵鐘求性」後將隱藏所有該會員的主題、回覆及被引用回覆。

唔洗應咁多野 咁就ok
點解死果個唔係你...
人都死左仲要比你消費 你有無人性?
五毛狗,吠兩聲黎聽下
屌你老母 唔撚怪個政府硬推 再用咁既處理手法 死唔認錯 走去怪反對既人?屌你老母腦生癌傻撚左?
其實做人唔係好過做狗咩?
Sorry話你係狗真係侮辱左D狗
我會因為你想死 真心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞