有冇人另一半對自己好冷淡

18 回覆
2 Like 0 Dislike
從來唔會主動錫自己 你錫佢叫你走開/冇反應
Wtsapp淨係一問一答
唔會講sweet野
兩個人一齊掛住玩手機
成日鬧/叫你做野 唔會讚

拍左好耐?
咁一齊黎做咩?
你免費雞黎咋! 醒下啦
九成佢出面有第二條女
緊係同你sweet唔到
拍左好耐?

差唔多8個月
有 忍唔到 已經散咗
佢會主動錫我拖我
但係我地出街好少野講
我成日好努力揾話題,永遠都係幾句就完咗
佢愈黎愈少講自己啲野
同親我出去都淨係食飯
其他娛樂e.g.行山,睇戲都係同佢啲frd去多
放假又會同啲frd打機,我whatsapp佢,等左成個晏晝佢都唔覆我
今晚同佢食飯又係我問一句佢答一句,之後就自己碌電話
好灰

到底係淡咗定純粹我諗多咗
(sorry for 1999)
我就係呢種人
習慣左獨來獨往
一星期見一次就夠,平日msg幾句,夜晚講句早抖

老老豆豆,邊搵到咁多野講,
我中意打機唔通同你討論LOL隻英點用咩

番工俾個客鬧俾老闆屌又同你講咩

雖然我成日唔理佢,不過我係好鍾意佢
就黎4週年
同居中
一齊響房多數各自打機/玩電話,唔點講野幾個鐘都好閒
其實有咩問題,耐咗變感情就自然會咁,好似樓上巴打咁講,知係相愛就夠啦
邊有咁多野日講夜講
你會唔會同家人雞啄唔斷,個個禮拜講爸爸媽媽我愛你地

同佢耐咗反而覺得食飯/搭車係咁講d無內容野既男仔好低質好嘈
同居中
其實有咩問題,耐咗變感情就自然會咁,好似樓上巴打咁講,知係相愛就夠啦
邊有咁多野日講夜講

絲打可唔可以做我女朋友
同居中
邊有咁多野日講夜講

同居左 其實生活方式都同平時差唔多
基本上你地大家都知愛對方就得
當一段情耐左 正常會小左講野同講甜野

同居左 每朝搶廁所 夜晚落樓下食個飯 返到屋企各自打機同睇片 得閒就整一整對方
咁我覺得都已經好恩愛
個ex冷淡到仆街,成日先覆你一兩句msg
永遠唔會主動鍚我

臨分手嗰幾個月我直頭連見佢都唔想,出街想快啲番屋企
唔會講sweet野
兩個人一齊掛住玩手機

散得
我諗佢鍾意你有限
唔會講sweet野
兩個人一齊掛住玩手機

係咪你對佢唔夠吸引力

正常應該 想多d身體接觸
拍左好耐?

差唔多8個月

屌 我嗰個除左whatsapp有野講下之外其他一樣
仲要都係一齊8個月左右
拍左好耐?

差唔多8個月

屌 我嗰個除左whatsapp有野講下之外其他一樣
仲要都係一齊8個月左右

同埋我錫佢佢唔會拒絕囉 好啲啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞