97hehe圍爐取暖吹水台(4)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
無蒲頭兩日,唔知仲有冇人記得我
Hi

中學男校 鐘意張敬軒 唔睇波 A0 瘦底高佬 個名有5個字 有冇記錯?

仲好似係讀hkcc

全中

不過你點知我唔睇波
咁都俾你估到
讀中學就好 依家讀到好頹 乜都chur chur project chur mid term chur final chur assignment

呢個你岩

Chur完又冇乜意義咁
讀中學就好 依家讀到好頹 乜都chur chur project chur mid term chur final chur assignment

呢個你岩

Chur完又冇乜意義咁

考完試就唔記得晒d野

呢個你岩

Chur完又冇乜意義咁

考完試就唔記得晒d野

唔係正常架咩
無聊1q題:減肥要減耐?

聽天由命

得單車巴估

其實答案係咩

食飽左先講

唔會減到

想減其實都係要去做運動

Week4喇
又開始chur喇

Week4喇
又開始chur喇

仲好hea
成日諗自己係咪唔應該讀u
開始明點解舊年咁多大學生自殺
好彩我仲鬥志捱落去 為美好既將來

Week4喇
又開始chur喇

仲好hea

係咪未有present?
科科有present 想死
仲要堆埋一齊

加油

加油

有時候 讀到想死 點解有D人可以咁heaN展workload好似係大過其他科咁

Week4喇
又開始chur喇

仲好hea

係咪未有present?
科科有present 想死
仲要堆埋一齊

sem尾3個present
屌 我都想有老豆老母買層樓比我
有邊個唔想 tvb仲特登拍一集出黎講父幹有咩意思?

辛苦儲左接近十萬 但其實都唔知有咩用
其實點解一定要出pool
拍過一次就寧願a都唔要o

真毒表示自己一個其實更開心

套野假架,唔好咁認真

加油

有時候 讀到想死 點解有D人可以咁heaN展workload好似係大過其他科咁

我嗰科都好大

套野假架,唔好咁認真

人假 但個現實係真
無蒲頭兩日,唔知仲有冇人記得我
Hi

中學男校 鐘意張敬軒 唔睇波 A0 瘦底高佬 個名有5個字 有冇記錯?

仲好似係讀hkcc

全中

不過你點知我唔睇波
咁都俾你估到

因為我之前講親波你都冇回我

套野假架,唔好咁認真

人假 但個現實係真

咁又係
有冇巴絲有1q題俾我估或者講個笑話引我笑
有冇巴絲有1q題俾我估或者講個笑話引我笑

從前三隻蝦,哈哈哈
有無人係running man 同好

以前係,而家唔係
有無人係running man 同好

以前係,而家唔係

以前係,但依家都會睇
不過唔鍾意睇有嘉賓嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞