楊逸朗友人:獲警方無條件釋放

68 回覆
12 Like 161 Dislike
問責就叫針對?
如果尋日係gphone叫人通宵留守我一樣屌
69之後又唔係唔知通宵留守幾危險
上次621大家都識做見狗就散水
就係因為有人話不撤不散通宵留守,先搞到啲手足以為可以好彩過關咋
唔係個個都知道現場發生緊咩事
好多都係因為民陣集會出左來,見個個去警總先去埋一份,根本唔知道圍警總係幾大風險
咁無條件釋放都唔代表冇事嘅
隔一兩年搵夠證據咪拉人佔中九子咪又係咁
好撚心啦
你要衝要對抗就教育下自己啲子弟兵啦
去同克警死過

是撚旦旦搵班兄弟臨時撐場
希望班兄弟唔好灰心繼續抗爭
屌你老母啦 咁眾志同學界今朝叫人去律政 一班手足俾人抄牌係唔係又要屌?
係到責怪受害者,有無諗過係警權過大既問題?點解會去怪落示威者身上?
收皮啦
返去繼續含大灣駒碌撚啦
呢度冇你地建制派既事
雖然cctvb係fake news,但頭先有播楊逸朗好激昂咁問係咪留守
其實係鼓勵咗嗰班冇乜經驗嘅細路陪佢癲,啲人仲好興奮話好
鬼來ga? 佢又放炸彈又冇條件釋放, 唔好同佢行咁近
賤種急獨
想請問
"一退(tun3)就輸"
呢句是否Joe Yeung開咪講?
如係,係佢本人意思定另一個巴打意思?
煩請解惑 唔想怪錯好人
相信係有啲初哥第一次發夢唔太謹慎
更多既係想保住佢地而無走到既人

希望以後每個發夢既人都識諗啦
唔岩你心水就打手,同三毛五毛思想一樣。唔岩聽既說話就係外國勢力
究竟又有咩柒事?
你呢個人係咁幫政府DQ合理化,話佢做柒事先俾人DQ,你究竟係唔係政府喉舌黎?

無論佢做既野柒又好,唔柒又好,佢根本就唔應該俾人DQ,行政權亦都無權去奪走立法權代議士既議席,你究竟點樣先明白?
全民認同?你究竟坐左幾耐監出返黎
我講行政權無權奪走立法會代議士既議席,你同我講行政權釋放義士

雖然代議士同義士個字有少少似,但完全係兩回事黎,你係咪大陸落黎未學識繁體字
唔係佢 係另一個 後期想lead我地既一個素人
又係屈鬼時間

我發覺啲屈鬼狗見人無出過post就係鬼。
但人地回左幾年po,無出過po者
點解 d 藍屍群組瘋傳楊逸朗的床照
係咪 d 死差佬做
條弱智仔

我鳩up緊果陣
都唔知佢死左去邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞