95 dirty巴絲入黎吹dirty水(35)

1001 回覆
9 Like 5 Dislike

係你屈我先
星期五出屯門諗住順便睇下佢地 點知miss左

真係好DIRTY

你扮咩
真係好DIRTY

你扮咩

咩扮咩
真係唔明
成班dirty
我已經幾個月冇睇睇下可唔可以順手戒埋佢

不過成日都J到悶
個姐姐係勁大波,根本代入唔到
試過同D同學講呢樣野,跟住佢地話:係啊係啊

睇開A/B 所以港女好啱我

貧乳控

超正,大波唔啱我

咁講自己個女/妹岩岩開始發育個d片岩你

專家

點解包仔噤熟悉😦

Google下我個名就知點解

呢幾日少左上水喎
忙緊咩

係你地推得太快
上黎留個名 好快就爆post
上兩個鐘堂都推十幾頁

你每個post都say個hi咁

Miss me?
上堂廢事上黎 番工又冇時間上黎

No
我見個邊個post已經冇人推咁

Ok 咁我走先

我答Yes你又會屈我hehe

係你屈我先
星期五出屯門諗住順便睇下佢地 點知miss左

你唔早講 我炸都炸到你上水
成班dirty

男人唔打丁會有病

貧乳控

超正,大波唔啱我

專家

點解包仔噤熟悉😦

依家google
成班dirty

男人唔打丁會有病

真係識男仔fds唔打丁
《包法利夫人》,是福樓拜的長篇小說代表作。1856年開始在《巴黎雜誌》上連載,一開始因內容太過敏感而被指控為淫穢之作,批評這部書「違反公共和宗教、道德及善良風俗」,並要求刪除一些片段,福樓拜堅持不刪改一字,1857年2月7日經法院審判無罪,福樓拜開始聲名大噪。

唔怪得包仔咁咸濕,應該成日睇
成班dirty

男人唔打丁會有病

真係識男仔fds唔打丁

好似話會有癌症
成班dirty

男人唔打丁會有病

真係識男仔fds唔打丁

壓力大先會打呢排冇乜問題
唔需要發洩

貧乳控

超正,大波唔啱我

專家

點解包仔噤熟悉😦

依家google

成班dirty

停機太久叫不醒!陰莖纖維化變短小、勃

不用則廢,這道理,男人的「小弟弟」也適用,因為「停機」太久,陰莖真的會變短、變小!一名因毒品案件入獄的45歲男性,熬了將近5年的無性生活,好不容易出獄,正想大展雄風之時,卻赫然發現小弟弟「叫不醒」,不但出現勃起功能障礙,連陰莖尺寸也明顯小一截,原來是因為海綿體平滑肌纖維化「縮水」。

海綿不澆水,當然會縮水啊!台灣男性學醫學會理事長、高雄榮總泌尿科主治醫師簡邦平形容,陰莖海綿體也需要不時的勃起,由血液「灌溉」供應氧氣,否則久而久之,平滑肌就會纖維化,勃起時,陰莖的長度硬是要少上那麼1至2公分。

像這一名男子出獄上門求診時,簡邦平一仔細量測才發現,陰莖內部、整體的海綿體長度只有14公分,幾乎是他這麼多年以來,臨床觀測到的「最小號」,遠低於一般男性正常的17到18公分,最後只好接受人工陰莖手術,但也只解決了勃起硬度不足的問題,無法恢復先前的尺寸。

簡邦平表示,臨床上其實常見一些靠禁慾養生、因案入獄,或遭逢喪妻之痛的男性, 因為長期缺乏性生活,又沒有適度DIY自慰,陰莖無法維持一定的使用頻率及勃起品質,出現所謂的「鰥夫症候群」,不但勃起功能有障礙、變的性趣缺缺,甚至連陰莖也變得短小。

偏偏陰莖海綿體平滑肌一纖維化,不但不可逆,治療效果也不好,除了使用口服藥物、打針擴張血管之外,就只能選擇以手術方式,植入人工陰莖,才好挽救男性雄風。

http://www.nownews.com/n/2012/07/06/140597

請保重

不過成日都J到悶
個姐姐係勁大波,根本代入唔到
試過同D同學講呢樣野,跟住佢地話:係啊係啊

貧乳控

超正,大波唔啱我

專家

點解包仔噤熟悉😦

你有睇過本野?
mad 今晚要打打佢
成班dirty

不用則廢,這道理,男人的「小弟弟」也適用,因為「停機」太久,陰莖真的會變短、變小!一名因毒品案件入獄的45歲男性,熬了將近5年的無性生活,好不容易出獄,正想大展雄風之時,卻赫然發現小弟弟「叫不醒」,不但出現勃起功能障礙,連陰莖尺寸也明顯小一截,原來是因為海綿體平滑肌纖維化「縮水」。

海綿不澆水,當然會縮水啊!台灣男性學醫學會理事長、高雄榮總泌尿科主治醫師簡邦平形容,陰莖海綿體也需要不時的勃起,由血液「灌溉」供應氧氣,否則久而久之,平滑肌就會纖維化,勃起時,陰莖的長度硬是要少上那麼1至2公分。

像這一名男子出獄上門求診時,簡邦平一仔細量測才發現,陰莖內部、整體的海綿體長度只有14公分,幾乎是他這麼多年以來,臨床觀測到的「最小號」,遠低於一般男性正常的17到18公分,最後只好接受人工陰莖手術,但也只解決了勃起硬度不足的問題,無法恢復先前的尺寸。

簡邦平表示,臨床上其實常見一些靠禁慾養生、因案入獄,或遭逢喪妻之痛的男性, 因為長期缺乏性生活,又沒有適度DIY自慰,陰莖無法維持一定的使用頻率及勃起品質,出現所謂的「鰥夫症候群」,不但勃起功能有障礙、變的性趣缺缺,甚至連陰莖也變得短小。

偏偏陰莖海綿體平滑肌一纖維化,不但不可逆,治療效果也不好,除了使用口服藥物、打針擴張血管之外,就只能選擇以手術方式,植入人工陰莖,才好挽救男性雄風。

http://www.nownews.com/n/2012/07/06/140597

請保重

經常打
mad 今晚要打打佢

感冒啊仲打會死

貧乳控

超正,大波唔啱我

專家

點解包仔噤熟悉😦

你有睇過本野?

其實我冇睇過 不過有興趣睇
成班dirty

請保重

經常打

好威咩diu
諗起生命麵包
突然諗到點解要成日打丁
因為無女
成班dirty

男人唔打丁會有病

真係識男仔fds唔打丁

我都識個
我同班frd一講呢d話題
佢真係答唔到咀
初頭以為佢扮清高
但識左好多年 開始信係真
諗起生命麵包

哇,屌
我都係第一次聽
成班dirty

男人唔打丁會有病

真係識男仔fds唔打丁

我都識個
我同班frd一講呢d話題
佢真係答唔到咀
初頭以為佢扮清高
但識左好多年 開始信係真

唔通係起唔到機先冇打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞