[周期性on9]中學on9 fd睇咁睇七警

163 回覆
6 Like 39 Dislike
條友dse完左預自己入ust gbus
放榜果朝見佢攞完cert黑口黑面勁快走都知咩事
最尾入左恆管笑撚死

恒管果然冇撚腦
樓主嗰frd俾差佬打一次就唔會咁離地
最尾入左恆管笑撚死

恒管果然冇撚腦

恒管想入ust gbus 咪笑撚死人啦
唔怪得講埋啲嘢咁撚on9啦,比七警砌下個腦就啱傢啦
又係呢啲偽中立撚
屌你老母而家無柒警案班警犬就唔會hea做咩
又係呢啲偽中立撚
屌你老母而家無柒警案班警犬就唔會hea做咩

樓豬敗露左喇,全世界都知你係邊個
條撚屌係咁問邊個開
快啲走
條撚屌係咁問邊個開
快啲走

你咩班先朗尼
推到仆街
大撚把黑警啦 天下烏鴉一樣黑
最尾入左恆管笑撚死

恒管果然冇撚腦

哪兒來的自信
最尾入左恆管笑撚死

恒管果然冇撚腦

哪兒來的自信

條撚屌係咁問邊個開
快啲走

你咩班先朗尼

高你地一級
條撚屌係咁問邊個開
快啲走

你咩班先朗尼

高你地一級

低你兩級
小學同學
以前佢係籃球隊 prefect嚟

吓 驚警隊就此hea做?
回歸十幾年都係hea做緊啦!
呢三四年d傑出休班警當更警系列唔洗響呢度recap啦
最近嗰次去急症室見條老散響座位大模厮樣玩手機game
杜官話今次要有阻嚇性刑罰
因為呢單嘢已經搞撚臭警隊同香港個朵
國際新聞都彈香港自由每況愈下!
懲罰呢七個害群之馬長遠係益警隊,香港

係某d差佬同盧葦聰咁撚蠢要攬呢七條友
一早應該同佢地割蓆啦
搞撚到七警案宣判好似變撚咗警隊榮譽之戰!
呢單如果畀七條罪犯走甩或者輕判幾個月
就真係搞撚臭香港個朵啦
小學同學
以前佢係籃球隊 prefect嚟

吓 驚警隊就此hea做?
回歸十幾年都係hea做緊啦!
呢三四年d傑出休班警當更警系列唔洗響呢度recap啦
最近嗰次去急症室見條老散響座位大模厮樣玩手機game
杜官話今次要有阻嚇性刑罰
因為呢單嘢已經搞撚臭警隊同香港個朵
國際新聞都彈香港自由每況愈下!
懲罰呢七個害群之馬長遠係益警隊,香港

係某d差佬同盧葦聰咁撚蠢要攬呢七條友
一早應該同佢地割蓆啦
搞撚到七警案宣判好似變撚咗警隊榮譽之戰!
呢單如果畀七條罪犯走甩或者輕判幾個月
就真係搞撚臭香港個朵啦

我重申,on9 係有樣睇
擇晒你地班反譚黨既名
擇晒你地班反譚黨既名

真名係咩 仲未有人起到
擇晒你地班反譚黨既名

真名係咩 仲未有人起到

認撚住d藍絲狗
擇晒你地班反譚黨既名

真名係咩 仲未有人起到

kc太易估喇掛
擇晒你地班反譚黨既名

真名係咩 仲未有人起到

kc太易估喇掛

嘉俊? 公廁名
擇晒你地班反譚黨既名

真名係咩 仲未有人起到

kc太易估喇掛

俊?
擇晒你地班反譚黨既名

真名係咩 仲未有人起到

kc太易估喇掛

嘉俊? 公廁名

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞