岩岩散左。真係好唔開心

40 回覆
5 Like 1 Dislike
自間對佢好好 一齊左好幾年
之前都試過因為暪住我去玩溝女
之後散左排 之後又搵翻我又話咩真係覺得我對佢好好
發現無左我唔得 好啦比左機會佢
佢依加又係咁 到底咩心態 你咁想開放自己比女撩
做咩要拍拖 做咩要攬住我個陣問緊第二條女做緊咩
點解要同我wts緊個陣同第條女岀街
比佢hurt得太多次 已經痛到無曬知覺
唉 男仔真係要對女朋友好啲

對佢好又點 佢唔珍惜既話,最尾咪又係比人飛

我已經開始唔係好明應該點拍拖
比空間佢又唔係
唔比又話你管佢
我都係草定姑婆本算

對佢好只會顯得自己一文不值
我就係一個好例子
岩岩同個一齊左幾年既散左。女友自從番左工就成日話無心情做依樣個樣,同我一齊時間又唔多,又話我唔明佢

我都係咁 明明之前對佢一直都係咁 到佢番工忙左就話我chur佢,最尾仲帽埋

帽埋係慘d既。。 真係唔明一齊左咁多年都可以轉下眼就變晒。佢仲要話自己無變,係我唔體諒佢
復合得就預左
散得一次好快會散第二次
歷史只會不斷重演
岩岩同個一齊左幾年既散左。女友自從番左工就成日話無心情做依樣個樣,同我一齊時間又唔多,又話我唔明佢

我都係咁 明明之前對佢一直都係咁 到佢番工忙左就話我chur佢,最尾仲帽埋

帽埋係慘d既。。 真係唔明一齊左咁多年都可以轉下眼就變晒。佢仲要話自己無變,係我唔體諒佢

依個真 我有個fd仲慘
佢同男友一齊左5年 男友散左個日已經去左屌第二條女
真係唔明 點解可以話唔同就唔同 明明一齊左好多年
復合得就預左
散得一次好快會散第二次
歷史只會不斷重演

係因為以為佢真係會改
點知承諾依家野真係食生菜

依個真 我有個fd仲慘

有d唔捨得,不過我知而家就算仲一齊都唔會長久

依個真 我有個fd仲慘

有d唔捨得,不過我知而家就算仲一齊都唔會長久

散左一次就會有第二次
我明
對女朋友好 只會比佢玩比佢飛

Agger 對個ex太好 佢送返頂帽比我做禮物

但大家都係咁諗既時候 依個世界就會無真愛
自間對佢好好 一齊左好幾年
之前都試過因為暪住我去玩溝女
之後散左排 之後又搵翻我又話咩真係覺得我對佢好好
發現無左我唔得 好啦比左機會佢
佢依加又係咁 到底咩心態 你咁想開放自己比女撩
做咩要拍拖 做咩要攬住我個陣問緊第二條女做緊咩
點解要同我wts緊個陣同第條女岀街
比佢hurt得太多次 已經痛到無曬知覺
唉 男仔真係要對女朋友好啲

對女朋友好,就會俾人飛

我就是成功的例子,對對方太好都係唔會珍惜, 一淡沙糖二淡屎就差唔多
咁又點 我夠對佢好好啦 最後都係俾人飛

但大家都係咁諗既時候 依個世界就會無真愛

我當佢係唯一 係真心付出愛俾佢

算啦 我都唔知我幾時可以遇到個識珍惜我既人 真係好攰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞