[錶撚入]擺低你哋戴緊嘅錶(24)

1001 回覆
3 Like 14 Dislike
隻細mm玻璃花左 有無巴打知邊到換玻璃平?
感謝
戴咗幾個月無問題
如果AD排到就去馬

gs白鈦
Dan Henry 1972

平實款
如果想睇到日子同星期,有咩選擇?
不過有時都太閃,閃到唔識GS嘅人係咁問咩錶黎,我即刻會答“精工咋嘛,窮到燶戴精工”
呢隻應該要幾錢?
https://youtu.be/prUGqtanOQU
賣流四都可以咁揚嘅
同樣,我喺 fb 日日收到 page invite / sponsored post about 流四
真呀
我而家戴 vintage GS,識嘅人當然嗌好啦
唔識嘅人咪同佢講「都係精工咋嘛」
又唔會高調

Lm
想簡隻有紀念價值既錶,諗住返工見客同平時出街都會長戴,大家點睇o記speedmaster moonphase?
見個藍面同月相真係好鬼靚,
但藍面得皮帶,鋼帶得黑面
見RR 賣緊5雞幾,算唔算抵?
O記水貨維修保養麻唔麻煩,貴唔貴?會唔會過左十零年就無件維修保養?
3-7雞個價錢範圍仲有咩選擇啱長戴?
白探2,鋼50噚同佢點簡好?
利申:有aw, g-shock 貓 同 蝦仔b-uhr (之前仲有隻鈦500)
買下面嗰隻
比較似 moonwatch,亦比較有歷史感(你可以 google 下 CK2998 / NASA Sigma 7)
鋼帶嘅話,入 Omega Boutique 應該係唔會俾你買,佢應該會話我地官方冇俾你咁樣配
但你可以搵二手的 Omega bracelet,我見過有人配落 FOIS(即係皮帶呢隻)度,係得的
見到有隻二手377714
見到有隻二手377714做緊28k有d吸引
自膠
越來越多士必孖士打
都話要約出嚟飲杯嘢傾下計

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞