有冇人ou nursing hd已經收到offer

405 回覆
13 Like 18 Dislike
之前interview 佢地話6月中就會出offer 但到而家好似冇乜聲氣咁
唔係7月頭咩?
之前email問過健康學院主任,都話係七月頭公布,宜家已經7月,好緊張!想請問有冇人知,係咪有offer或者冇offer,都會有通知既?
lm
我有fd讀梗 佢上年7月14先有offer
不過好想知如果中文討論講得算ok 但英文講得有啲kick會唔會收。。。
留名,好緊張,報左精神科
lm 5月頭in 到依加都未有消息
真係咁多人?咪好小機會入去,比起往年😭
我都報左精神科,係五月中in既,果陣時都好多人,年年都咁多人,都唔知結果係點,好緊張!!
想問下我in 完,但係果status都係waiting list for an interview「候補面試名單」,我寫email去問,有答我幾時派offer,但係冇話點解我in完仲係「候補面試名單」,我以為in完,果status就應該轉成waiting list for an offer,勁驚佢冇將我視為有面試結果既人有冇巴打絲打可以分享自己既application status,多謝曬
我5月頭IN, 成日諗返起interview嘅情況, 唔知算係好定差
我個status 仲係 Interview
佢答你係幾時派?
Lm
我都驚係咪佢地冇計到我😭😭幾驚入唔到,load左幾次,都係咁樣,所以先想問有冇人同我都係一樣既情況
佢答我early July,未有準確時間
做護士冇話通常入邊間做㗎喎
係你揀cluster然後再分派cluster入面嘅醫院比你去做㗎喎
同埋做EN要升職
大機會啲首先係要讀番個nursing degree+master先會升到⋯
你地有無報定ha en個啲?
好怕佢唔收
我5月in依家個狀態都係interview😂😂所以應該係佢地網頁慢掛
我4月尾in都仲係interview 😂
我之前in個陣問 佢話late June 諗緊係咪越黎越多人報 所以推到好遲先知結果
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞