[League of Legends][24] A and B pink

1001 回覆
4 Like 24 Dislike
睇twitch真係笑死
原來OMGScoots呢個emoji俾twitch remove左
頭先成堆人一見Azael一出黎 D人係咁OMGScoots
但係冇呢個icon出黎 d人係咁BibleThump RIP
跟住次次Scarra出黎又係度洗MingLee
兩隊C9霸晒頭2位既感覺真係好
見到freesm連打echo fox都可以輸 想唔升仙都難啦
訓左無睇,想問下宇宙第一既freesm大炒c9幾多?
睇twitch真係笑死
原來OMGScoots呢個emoji俾twitch remove左
頭先成堆人一見Azael一出黎 D人係咁OMGScoots
但係冇呢個icon出黎 d人係咁BibleThump RIP
跟住次次Scarra出黎又係度洗MingLee

最後班caster仲要幫OMGScoots RIP
瞓感冇睇NA第一C9係咪又2-0 freesm?
冇睇NA第一C9係咪又2-0 freesm?
冇睇NA第一C9係咪又2-0 freesm?

訓左沒睇宇宙最強 世界第一 屍狗大炒過氣垃圾FREESM 幾多比零
訓左沒睇宇宙最強 世界第一 屍狗大炒過氣垃圾FREESM 幾多比零

唔好bin肥拎啦

唔好bin肥拎啦

聽講好似2隊屍狗都好撚勁
實大炒喇

唔好bin肥拎啦

聽講好似2隊屍狗都好撚勁
實大炒喇

yes 2 c9 teams top 2
巴西狗
Pokemon pikachu song, Nursery rhymes songs for kids, Song for babies
OTOTOTOOTOTOTOOTOTOT
點解雙重傑可以推到舊po
OTOTOTOTOTOTOTOT
echo fox>freesm>c9
echo fox>freesm>c9

贊>腎
講咁撚多C9咪又係排緊第一
講咁撚多C9咪又係排緊第一

撐LING
巴西狗
LoL 2017?
稚嫩的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞