[求解] 眾籌上報一事

15 回覆
13 Like 0 Dislike
見到有巴絲肯走出黎組織呢一次既行動
而金額又已經超過咗100萬
雖然趕住要6月28號之前準備好上報但已經上咗軌道
喺呢度先表達我既appreciation

但雖然我好想支持今次行動
我有以下幾點concern希望主辦方可以解答

文宣組有無參與在内?定係各有各做?
點解選擇喺gogetfunding做crowdfunding?
公開信既content同選圖如果我地有建議應該點做?

以一個300萬既project黎講我希望有翻咁上下既透明度同埋quality
我相信大家都唔想見到出黎個outcome係差過上次吳文遠上蘋果頭版個單
有同樣concerns 推
透明度不足 搞手? 有冇人監管?
支持眾籌,不過都有擔心

push
push
[眾籌復活] 我哋依家唔用paypal ,用 平台本身嘅credit card 渠道付款!
https://lih.kg/1256204
push
怕只怕急得滯 出到黎好似蘋果頭版
希望主辦方可以出po講解一下
內容方面要修改要搵邊個?
如果你地有其他concern希望都可以喺到講埋
想睇下篇文章
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞