[突發][眾籌登公開信] paypal阻唔到香港人!已有貴人願意墊支全筆FT費用

568 回覆
2960 Like 7 Dislike
想交少少錢 依家邊到有link
而家仲有咩可以做?
感激相助
push
建議 send比蘋果同100毛
佢地肯share出去既話
一定吸到更多人
眾籌復活
由於paypal戶口因為突然好多資金湧入而被凍結,我地由paypal轉做用stripe。
都係同一個眾籌網站,大家麻煩幫推同課金,加油!!
https://gogetfunding.com/%E9%A6%99%E6%B8%AF%E8%A2%AB%E9%80%81%E4%B8%AD%E8%AA%93%E8%A6%81%E6%88%90g20%E8%A9%B1%E9%A1%8C-%E7%9C%BE%E7%B1%8C%E3%80%8A%E9%87%91%E8%9E%8D%E6%99%82%E5%A0%B1%E3%80%8B%E5%8F%8A%E6%97%A5%E5%BE%B7/
可以嘗試直接打去議員辦事處
Push
push
感謝貴人!
Push
點樣可以俾返錢貴人?
I can only c the PayPal link there not stripe...
once it is sorted u will have my little support!
你幾歲啊?
所有野都老奉架?
就算你有十幾萬閑錢你都未必會拎出黎幫人啦
十幾萬話多唔多話少唔少
人地話唔駛俾先唔俾囉,唔係你咁道德綁架人架
你條友真係弱智嫁播
篇文其中一個要求
Release of peaceful protesters唔夠清晰
釋放同撤銷控罪好大分別 樓主可唔可以改改佢
貴人一生平安
Push
online payment 大間既如PayPal Braintree stripe 一般收2.35hkd再加3.4%既交易金額做fee

即係捐100就實捐94

如果係PayPal Wallet拎錢出黎再扣手續費,如果直接pay 美金報紙又蝕匯率(PayPal rate出名閪)

如果要拎得足,最好用番d平既方法,甚至payme,蚊蚊收足,不過就睇攪手敢唔敢出自己名
留名等paypal 用得番
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞