[求救]有隻蝙蝠喺地下典下典下

118 回覆
25 Like 2 Dislike
寄畀梁振英啦
又有瘋狗症又有E波拉病毒
唔知點解有人咁無知叫人養佢

你又毒又柒你阿媽都冇放棄你啦

屌笑到仆街

都唔明笑乜鳩
無啦啦咁人身攻擊做乜
而且佢講得無錯

而家成日有堆人無啦啦衝出黎人身攻擊仲覺得自己好精警
明明認真討論緊

屌笑到仆街

都唔明笑乜鳩
無啦啦咁人身攻擊做乜
而且佢講得無錯

明明認真討論緊

我唔否認世界上有人養蝙蝠
但少之又少
因為蝙蝠身上帶有大量對人體有害病毒
特別係糞便
而佢地本身就無事,只係作為帶菌者

無啦啦玩人生攻擊而且毫無理據自然顯得無知幼稚

屌笑到仆街

都唔明笑乜鳩
無啦啦咁人身攻擊做乜
而且佢講得無錯

明明認真討論緊

但少之又少
特別係糞便

師兄,蝙蝠屎入藥喎

屌笑到仆街

都唔明笑乜鳩
無啦啦咁人身攻擊做乜
而且佢講得無錯

明明認真討論緊

但少之又少
特別係糞便

師兄,蝙蝠屎入藥喎

砒霜夠入藥啦
有fd俾貓頭鷹入侵屋企,你以為香港無既動物,其實有好多

咁正😍
幾耐之前既事

七,八年前倒,我就無親眼見過有貓頭鷹係香港,但佢影咗勁多相俾我睇 但我見過有松鼠

係邊道見過松鼠

粉嶺火車站出面一棵樹,見到隻細細隻既野爬樹,原本以為係貓,但又唔似,爬得好慢,同d爪大d,之後有個阿伯話係松鼠,平時會爬到好好高,好少咁矮出現,我住咗十年粉嶺都係見過三四次

百福田心球場外面啲樹會見到, 見親都係一pair 咁爬黎爬去, 好得意

咁正😍
幾耐之前既事

七,八年前倒,我就無親眼見過有貓頭鷹係香港,但佢影咗勁多相俾我睇 但我見過有松鼠

邊度有松鼠

行多啲山就見到架喇

咁正😍
幾耐之前既事

邊度有松鼠

行多啲山就見到架喇

動植物公園果邊好多

咁正😍
幾耐之前既事

邊度有松鼠

行多啲山就見到架喇

動植物公園果邊好多

鰂魚涌柏架山都有
勇士 又伊波拉又沙士又瘋狗症
雖則話直接傳染機率好微
去獸醫到body check同消毒得唔得?
好少見到香港有蝙蝠
你CALL漁農署啦

九龍塘都唔少

咁正😍
幾耐之前既事

係邊道見過松鼠

粉嶺火車站出面一棵樹,見到隻細細隻既野爬樹,原本以為係貓,但又唔似,爬得好慢,同d爪大d,之後有個阿伯話係松鼠,平時會爬到好好高,好少咁矮出現,我住咗十年粉嶺都係見過三四次

百福田心球場外面啲樹會見到, 見親都係一pair 咁爬黎爬去, 好得意

以前住嗰度附近日日返學都見
原來咁稀有
好少見到香港有蝙蝠
你CALL漁農署啦

岸鳩 成個香港都係蝙蝠

晚晚入黑都大撚把啦

咁正😍
幾耐之前既事

係邊道見過松鼠

以前住嗰度附近日日返學都見
原來咁稀有

唔稀有啦 偏僻少少都多到死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞