[突發][正式]聽日624 一齊兜風接放工

527 回覆
790 Like 11 Dislike
唔好你自己覺得唔夠宣傳就叫人唔好出黎 你咁樣講搞到本身出到既15,16唔知出唔出好
Push
Push
其實本身都唔係預多人 有一千已經好好 其實前排港鐵不合作嗰度調景嶺得十幾人仲勇敢 好佩服佢地
26重有人搞緊g20請願信
同埋接放工原意係想增加政府運作成本比壓力佢地 同三罷一樣 甚至更直接 因為係政府部門 但唯一要擔心就係民意風向係未知之數 有機會支持亦可能反對

當日621就無市民鬧 聽日真係無人知會點
純討論
其實大家想達到「有用」嘅定義係咩
而家就係所有嘢都要做
大家都試緊新嘢
唯一目的係俾壓力政府
621嗰陣都話接放工無用,結果都證明咗係work
當然係咪要用同一條橋同一個地點接放工,絕對可以靈活變通

另外都讚成搞放映會
但唔係個個都即刻有工具
想搞嘅人其實可以另開post搵人搞
pish
認同
又話各有各做 但點解好似搞到做野得一班人 每次都要將呢個行動既人完全推去做另一樣野先得?
有心文宣既咪去文宣囉
最奇怪呢兩日開左幾個po討論聽日行動 分別都有千五,六正皮 但突然今晚就好多人有意見 有人想搞都灰
Work左係邊到請問?佢驚左你?佢收入少左?佢比人鬧唔做野?
依家要既係中間人支持,唔係去搞人間人
[今後民意運動方針] [集思廣益] 今日我想同大家分享吓遊擊戰嘅概念
https://lih.kg/1249686

遊擊戰術值得一試
聽日規模一定要大過621 行動先叫升級 士氣先會大增!
各位手足抖足兩日 希望聽日可以一齊出黎繼續作戰!
多你一個好多 少你一個真係好少
記得做紅海
今次睇黎會少人D
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞