區議會十八區認人圖!

963 回覆
2824 Like 15 Dislike
3000 保證金
10個當區選民提名
我覺得重點唔應該專注喺佢反唔反對修訂逃犯條例
而係應該睇佢係唔係建制

屋企樓下個民建聯
應該一早聞倒臨近選舉
一直都冇表態反對定支持修訂
連支持警察都冇提 好撚醒
難為佢啲黨友日日街站苦戰俾人串

總之參選人係建制
唔理佢立場都左定右都唔應該投
李林昌有無限金錢!
左一
癡住民建聯而扮獨立的絕對深紅人士。
離島劉鎮海--> 周浩鼎
南區利東 --> 社區主任譚晉杰、吳啓新
元朗需新增郭慶平
西貢區 李國邦錯誤 現任為鍾錦鄰
西貢 何民傑--> 反對送中條例 (未證實是否自己友)
北區 華都 叫姚銘
麗晶 不是潘進源 --> 陳蒨婷
大埔 需新增 張國慧
沙田利安 需新增 李林昌
九龍城區 家維 & 愛俊 均為現任議員

有錯既幫手補充
push
Push
到時邊個區無人 又有巴打可以夾份 咁就好啦
吳卓璟似選烏溪沙多過海嵐李啟雄聽都未聽過
吳生買埋馬鐵廣告位又成日蒲頭擺站
我自己屋企元洲樓下個撚樣上屆贏熱狗2千3票
落去都曬氣,除非同佢玩低級紅 要一國一制咁撚狗
再加個正常飯民先有機會贏
陳曼琪真係正一死八婆仲要係律師喎
仲有,因為DQ事件,而家非建制喺立法會根本冇29席
幫推
同意 樓主朋友會唔會改改
有新版幫你share
請所有安蔭區嘅ching千祈唔好祈呢位教畜!
[推上熱門]工聯會安蔭區議員教畜梁子穎收皮(多圖)
https://lih.kg/1222781
整合完最新資料再update 佢再改
離島劉鎮海 - >周浩鼎
南區利東 - >社區主任譚晉傑,吳啟新
元朗需新增郭慶平
西貢區李國邦錯誤現任為鍾錦鄰
西貢何民傑 - >反對送中條例(未證實是否自己友)
北區華都叫姚銘
麗晶不是潘進源 - >陳蒨婷
大埔需新增張國慧
沙田利安需新增李林昌
九龍城區家維&愛俊均為現任議員

有錯既幫手補充
有冇大埔區巴絲有興趣組隊係區議會同立法會選舉去狙擊建制派例如一有街站果d就去 派乜派物就吹雞拎撚晒佢
最好做到18區每區都有咁既行動
推 葉劉 終了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞