[COYS - Fight for HK] 熱刺球迷吹水區 153

1001 回覆
14 Like 5 Dislike
利維: 無錢找數 要賣左eriksen套現先
前年試過驚比人屌等咗成個夏天竟然買得個三號龍
簽咗加沙唔公佈住
等黑山搞掂先公佈埋加沙
等到完轉會窗嗰日先簽
慳返個幾月糧
早兩日skysport出埋新聞話就簽到ndombele
大部份熱刺fans癲哂咁制 見外國多鬼佬ig/twitter轉埋icon

依家傳緊Lyon主席否認未傾掂數
上年先有個類似嘅例子
一日未官宣,都唔J啦

一撚定又係利維諗縮數係度慢慢拖
Those Aulas comments on Spurs and Tanguy Ndombele have been met with some bewilderment in France. Couple of my contacts over there maintain they've been told from the Lyon end a deal is in the final stages between the clubs and that Aulas plays this game regularly in the press.

https://twitter.com/AlasdairGold/status/1144323654706171904?s=19
njie好似否認完即日就公佈
咁80m真係太貴
奧拿斯同利維都係同一種人黎
Welcome 即刻
官宣未?
80m寧願要盧施素啦
都唔同類型
依家條中場有盧些素,佢都未必打得好
但係尼當比利真係好撚普通咋喎
踢法甲呢啲低級聯賽都唔見得好超班

大力神都係講緊80m
對曼城踢得唔錯
我覺得尼當比利幾好,好似識傳波嘅丹比利咁
同類型中場佢算超班wo 仲要22歲

佢係大屎忽個種嘅中場黎
專做引球推進 中場突破個啲黎

要同大力神 盧些路依啲比嘅
係佢隔離個個Aouar
肥普太遲遇到大屎忽,如果買到22歲嘅佢可以將佢變成世界一流
後生既大屎忽好似打前
但唔啱佢
舊時節奏冇咁快都ok
但依家依7,8年啲節奏越黎越快,佢就唔岩踢前面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞