【 突發 】自己一個去海洋公園,你叫我做

531 回覆
248 Like 698 Dislike
其實,今日本身係我同ex一齊第三年嘅紀念日,
半年前因為大家都唔懂事分開咗,做咗好多好蠢好幼稚嘅野,
半年後我選擇咗用呢個方式去紀念,係好on9好柒好傻,
但最起碼我會覺得驚險得黎又開心,
有時候自己開心就夠,
希望你快啲諗通呢一切一切,重新振作。

多謝大家提出啲idea,途中其實都俾人reject過數次,
有啲無做到嘅希望下個月生日係迪士尼會做到

完全無諗過會俾兩位連登仔撞破,阿叔我家下好撚淆

最後最後,整合翻今日做過嘅野先
-------------------------------------------------------------------------------------

To do list:

1.問威威司令米奇老鼠係邊 (搵唔撚到威威,估計中暑走咗)

2.搭車走

3.插強國人隊(話自己人)
啱啱喺班蝗團到一邊向前插一邊用蝗語話”自己人讓一讓”佢哋竟然冇反應,用手推佢哋先郁。証明喺佢地眼中插隊已經成為潛規則

4.搵個女工作人員影相,大家左手只舉尾指

5.瘋狂大叫反送中

6.今日內喺海洋公園入面搵十位女仔影相, 工作人員除外。
(要拎到其中一個女仔嘅電話)

(3/10,最後同咗鬼妹+兩個大陸妹影)

7.買個濕鳩頭篤戴到翻屋企

8.赤身同一位男遊客影相

9.Airdrop長輩圖比蝗國人

10.拎張紙寫住反送中 再搵個大陸哩合照

11.入雪狐館影一張相 要兩隻雪狐同時入鏡
用企鵝頂住好無

12.揾個靚仔男職員合照
靚哥哥仲要話自己唔靚仔
我話我覺得你靚仔就得

12.5 再搵多個靚仔staff
個靚仔哥哥喺兒童區度幫啲小朋友度身高好Nice好靚仔好有型

13.唔好再同強國人影相,搵鬼妹影啦
第一次主動同外國人傾計
[/quote]

-------------------------------------------------------------------------------------
下個月見
咁你點答
好大隻
平時都有舉下鐵
結局峰迴路轉
下個月我會喺迪士尼intern
下個月可唔可以扮阿拉丁去迪士尼
到時喺迪士尼搵威威司令?
個po真心高質喎 做乜咁多負皮
啲肚毛
隻手啲青筋 岩岩我都喺popcorn嗰邊,撞唔到樓主,無緣
睇完個post愛上咗樓主 又型棍又玩得
引晒d gay佬出黎
唔關事,負評係畀呢個局勢仲走去玩
玩都算,仲開呢類post
巴打好靚仔 受唔受溝
好撚gay依個post
吊頸都要抖氣嘅
起碼有幾位巴打話睇到呢個po開心咗陣
我都開心啊
抖夠再黎過
Cls
見到咁多巴打感覺自己取向有10小亂
仆街你個username仲要1010
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞