突發!Food Panda內部優惠流出

716 回覆
853 Like 32 Dislike
係咪呢加uber 同 panda 都冇最低消費?
佢哋點撚樣賺錢
推到有panda巴絲覆
係時候叫D狗糧比佢地食
Push
咩時世呀? 咁既環境打手post都仲撐?真員工優惠會唔會咁hea呀?
我屌 原來唔係staff都用到
咩時世呀? 咁既環境打手post都仲撐?真員工優惠會唔會咁hea呀?
唔係staff都用到 好抵
5折優惠有幾差 anyway 推到有panda巴絲出黎回應
10蚊18件麥樂雞
屌我food panda 前後叫左三次, 三間唔同鋪頭, 都同我最後1-10分鐘cancel order. 每次都80 hkd 以上, r 頭都諗唔明做乜鳩取消, 仲要三日都未refund!!!
係咪打手po
咩服務繁忙,咩都嗌唔到喎
早餐 tea time 最多減25😂😂 自己睇下其實公司啦 做打手都做下research先啦 前面有巴打screenshot都post埋啦

唔多講廢事再幫手推 唔係打手既出去推其他post啦呢d時世仲做打手既就收皮啦
$25都係錢 我用到先係最重要
打手收啦 自己睇下自己會員number幾新 已舉報
真係睇唔過眼呢個時候仲要做打手
減幾多都唔幫襯
咁啱見到啲荀嘢同大家分享都有錯?都係打手?
咁其他公司仲平你唔講?
邊間agency呀弟弟/妹妹?開打手post都睇時世啦
一到優惠時段
大部分鋪都變晒暫時休息
2點叫果陣叫左兩左單
真唔真staff offer大家明啦
打手好似收左皮 可能唔夠5毫子
結餘寫37但係張單寫77-25,個店員會唔會知我係比37?
等勁耐

住個頭遠少少乜撚都冇得叫

明明deliveroo同ubereat 同一間都有得叫

如果定位放前小小 打翻足中英文屋苑資料送唔送還掂送開呢區實識路
屌你,仲平過堂食
聽日開始日日叫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞