狗屋(警察總部) 絕對唔衝得! 大伏黎!!!

780 回覆
2592 Like 19 Dislike
無錯
一個都不能少呀
你老母死果個唔係你緊係咁講
岩呀,呢個唔係遊戲
殺左幾個之後D人可能係驚到走多過衝
咁多人咁亂好易人踩人
必睇!!!!!
認真, 咁多位義士
呢個係狗屋( 警察總部)
入面無野多, 狗最多, 軍火最多
再者軍火多, 你衝入去可以認為你想搶槍
實彈射擊你班友, 我唔想每年平反621

衝就一定, 但唔係狗屋
認清目標, 叫親你衝狗屋既, 一係三毛, 一係警犬, 一係有病
圍住, 守住狗屋就好足夠
唔好受任何網上/現場既人挑釁
你要守, 要挨
衝立會係唔比開會, 衝狗屋係無撚用, 佢地出唔到黎就得

現場義士有無共識都好
正確信息都要keep住灌輸!!!
因為好多三毛警犬玩挑釁!!!

有傳 狗已部署重兵4千, 前後夾擊, 一擊就夾死你地!!!!
http://s.nextmedia.com/realtime/a.php?i=20190621&s=10829391&a=59743894
最大問題係比你搶完鎗都唔識用
Push
唔好衝丫 唔好掉雞蛋 會中計架
推 比更多人見到
新聞話有人開氣槍, 狗屋爛左隻窗
有鬼做野啦!! 大家執生!!
戇鳩我今朝叫大家唔好沖, 因為會損害民意, 依家班友點會聽呀. 盲㗎啦佢哋俾啲鬼操控著。你話我都好啦我真係想屌醒佢地. 之前辛苦建立嘅嘢一次過就玩完啦
收嗲啦又係呢d無腦言論都成堆人推。

我係狗是尻但搵幾個便衣帶頭衝就清算到你哋啦,你哋咁驚咪一舉旗就閃人,實冇死
真,其實一定係搵林鄭,點可能搵阿一?搵佢主人先有理,而林奠推波俾警犬,警犬士氣低咗好多,真係禮賓府埋身,仲有情講,依家衝班有炮嘅,向天開幾槍都散一大半,到時候肉酸,趁而家人多分人去圍林鄭
只圍唔衝,仲要唔好掟雞蛋!!唔好掟任何嘢!唔好俾佢哋語言上挑釁到,眼神制敵!氣場制勝!!!!
大家記住 呢個係長期不合作運動
我地淨係圍住佢 唔好衝
啲犬清場 我地唔使硬碰
唔好送人頭俾佢
我地返去休息 抖足精神 第二日又嚟過
我地不斷做 搞亂個社會秩序
然後同政府談判先係辦法

千其唔好死衝 無意思㗎
我地做咩都唔合法
警犬做咩都有政府撐腰
我真係唔想再有義士犧牲

我知有人會諗 叫咗咁多人出嚟
咩都唔做咁on9?
無錯我地係人多 但我地和平遊行又試過
衝擊佔領又試過 有用咩??
要贏 一定要試新方法
一於試吓不合作運動啦
你咪撚白痴啦
你控制到幾多人既諗法呀
你老母你咁撚巴閉唔洗上黎搞分化啦
一支機關槍 真係可以殺幾百人
一齊入去報案唔得?
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞