我想響度多謝太古廣場

795 回覆
18131 Like 26 Dislike
因航係太古,老虎指定
太古
英國人公司係唔同啲
廁所姐姐都好好人 發夢見到有人係廁格嘔
姐姐係咁叫人去第二格 話會抹乾淨先比你地用
又幫手睇邊格冇人 可以入去
不停refill紙巾

保安見到黑衣人完全唔趕
態度超好 淨係叫我地行埋少少 比其他人過
仲唔該前唔該後
一人一信去太古
搭多啲因航
感謝太古廣場
都感謝保安叔叔 唔會黑面 我地同佢講野都微笑答我地
冇話覺得我地搞事 點點點 講真 真係好感動
而家大家覺得滿城風雨 好難有人做到以人為本去服務
多謝你地啊
緊係啦 你以為係啲垃圾商場咩認真
太古廣場黎架
佢地真係超nice
今日攪到佢地要ot 佢地都仲會笑住同我講: 我地明嘅,唔緊要喎!
諗起612去ifc 啲保安當我地狗咁撚
已經企埋一邊怕阻到人
係咁話呢到唔比企個到唔比企
如是者幾次之後嬲到我發脾氣屌鳩佢問佢係咪當我狗要聽晒佢話
我朋友都嬲到拎張信用卡出黎問佢係咪要消費先可以係到 我地有錢可以消費
《公投》佔你老母作戰
like=支持
unlike=反對

衝政總,佔立院
https://lih.kg/1249621
太古廣場個廁所係香港數一數二又靚又乾淨又好苛🤤
係 我忍痛係入面食左餐飯,真係好貴
in-house, 太古地產直屬員工,太古好少請外判

行Grading制。。。劃一

相認
認同, 尤其太古係英資
搞到太古被愛國團體騷擾就唔好啦
我69同616都行,612都有去過發夢
男廁個叔叔真係好勤力,不斷fill呢fill果樣
616好多人起入面坐低休息都冇趕過
我同d朋友先可以得以稍為休息。

估唔到PP呢個地方
其實佢所有舖頭除左muji我都係幫襯唔起,但都可以感受到佢地既人情味。
其實英國佬管理既香港係唔係到到都係咁架?
雖然我知英國佬以前管我地果陣都係抽走好多錢同利益,但好似都會比到基本人權同尊重我地。
入嚟upvote同推post啦喂 呢個post viral緊啊

Hong Kong protesters not backing down, demand police apology. Crowds gathered outside the police headquarters Friday demanding an apology for violent clashes between officers and protesters last week.
https://www.reddit.com/r/worldnews/comments/c3a6d2/hong_kong_protesters_not_backing_down_demand/
想瘋狂係入面買野
相由心生依樣野真係真
幾靚女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞