Jojo 超像可動 討論2

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
吓 總諗住下年去中野買
同百貨公司差唔多價
有啲百貨公司賣得仲平
日本百貨公司玩具部會將啲殘盒(其實只係隻角花左少少)做折兼免稅
計返平過去中野(會中伏兼要俾稅)買
如果你唔執著超像可動,仲有其他周邊都好靚
舊嘅一番都整得幾好

張圖係中野影
後追係咁架啦,熱門角色,顏色一定係果d價
啲周邊仲搵笨
一個濕鳩pin賣3/400yen起
想問下依加有無邊隻有得訂?
岩岩入坑
仲訂?見過鬼唔怕黑?今次再販d質素差到咁 買現貨好過啦
第五季男主角果set唔見有人放
我自己好麻麻第五季 儲後面果d先囉...我見有人放黃金體驗WF,我覺得仲靚過原色,原色好寡..
我好鐘意第五季 可惜我見到男主個樣質素成個弱智咁有啲買唔落手
鋼鏈手指黎緊岀果隻係再版定第一次岀?
同埋想知旋轉拍賣果啲價係咪炒得好犀利?
有d 價算正路啦,見旋轉拍賣有人放阿布爾德同魔術師之紅,定助都算抵。 鋼鏈再版第三次啦,愈再版愈差 講開再販你見個個放承太朗同綠色白金之星就知咩料啦.... 再講,好多熱門角色同顏色唔會再販,後追食炒好正路啦.....因為個熱朝又黎到....有時寧願買左先,一間諗多兩諗無左買唔番仲瀨野 ....諗起自己以前後追Killer Queen, 買果陣都覺得貴,呢家諗番好在果陣買左,呢家想買都未必搵到
幾時再販億泰
我就係買左再販承太朗同綠色白金之星先入坑
超像可動真係無改錯名
個可動性真係麻麻
你知唔知自已講緊咩
如果第三部儲既話,襯呢家入火雞同阿布爾德,波波,銀戰車呢d 抵既先
你指依加再版果啲?
唔係話質素唔好咩?
我講果幾隻再販未出,我指叫你睇下現貨,你上旋拍睇下
好 thank you巴打
其實合理價 我真係即買 我唔明點解成日有人講當年好平.....當年講緊成十年前....呢家再販咁既質素官方定價都成500左右一隻啦.....計番通漲都好正路...仲要講緊好多隻角色/WF 限定唔會再販....
可能麻麻
所以係超像可動唔係超像超可動
我都伏咗,可動差,超像又得7,8分
有時寧願買超像不可動個堆
收到再販3jo ver1.5, 非常滿意
係個頭冇得左右郁濕滯d
會唔會係你要求過高?再者,會唔會係你唔識郁,參考下facebook 超像可動page 點解人地擺到果d pose可以還原漫畫場面?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞