去烏克蘭+摩爾多瓦有咩要注意?

47 回覆
2 Like 2 Dislike
絲打借你post再問一問sorry

如果由odessa去transnistria day trip有冇人試過?交通會唔會好難?上網睇odessa每日幾班巴士去到,但transnistria返odessa班次多唔多?thanks
絲打借你post再問一問sorry

如果由odessa去transnistria day trip有冇人試過?交通會唔會好難?上網睇odessa每日幾班巴士去到,但transnistria返odessa班次多唔多?thanks

唔緊要
幫你推推
剩係去過Lviv
D巴士同電車on撚鳩
剩係去過Lviv
D巴士同電車on撚鳩

有幾on撚鳩?
又舊又無指示?
剩係去過Lviv
D巴士同電車on撚鳩

有幾on撚鳩?
又舊又無指示?

D時間完全唔撚準
電車上網睇話幾分鐘一班,屌你成半個鐘都冇車
巴士仲On9, 個時搭長途巴去華沙,遲左兩個鐘先開車
剩係去過Lviv
D巴士同電車on撚鳩

有幾on撚鳩?
又舊又無指示?

D時間完全唔撚準
電車上網睇話幾分鐘一班,屌你成半個鐘都冇車
巴士仲On9, 個時搭長途巴去華沙,遲左兩個鐘先開車

等車已經嘥撚曬d時間
聽講紅燈區好高質
聽講紅燈區好高質

驚忍唔住叫
聽講紅燈區好高質

驚忍唔住叫

求包膠
我果陣係由Chernivtsi坐巴士去Chisinau
果架話就話Overnight bus不過凌晨4點就到左Chisinau
果陣用BNO所以入Moldova果陣佢都check左幾check
去Transnitria市中心果個亂到7彩既小巴站有車去
你去Tiraspol基本上一日都行得晒
有興趣LM..我都諗緊4月份去

我都想4月份去 不過無伴

btw, 絲打你搭咩航空?
同埋幾錢?由香港飛基輔好似都差唔多5000wor

未決定去 因為無伴
我應該會坐烏克蘭航空
我住喺倫敦 所以由倫敦飛
上年check2000蚊內 依家唔知

未決定去 因為無伴
我應該會坐烏克蘭航空

烏克蘭航空係唔錯選擇

好正? 舒唔舒服同準唔準時?

未決定去 因為無伴
我應該會坐烏克蘭航空

烏克蘭航空係唔錯選擇

好正? 舒唔舒服同準唔準時?

唔算正,但性價比高,有delay但可以接受

應該叫唔錯,未去到正

唔該巴打
留名
去過Kiev Odessa
4/5月應該去Romania Moldova
有巴打成行可以睇下Join唔join到
留名
去過Kiev Odessa
4/5月應該去Romania Moldova
有巴打成行可以睇下Join唔join到

我都想去Romania 但係4/5月唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞