追究有份搞送中既AO刀手 十幾二十萬人工俾你賣我地豬仔

289 回覆
1074 Like 12 Dislike
我記得低膠能係正宗斯文敗類,扮金融才俊中立人士
做得或想考Ao一向都投哂共,以前隔離登幾隻3毛屍某,藍夢羽,低膠能先生都話過想考ao
嘩,你仲記得屍屠嘩同低膠能呢兩條友
我記得低膠能係正宗斯文敗類,扮金融才俊中立人士

見過ac名一樣唔知係咪同一個人,岩岩先post係日本偷拍人溫泉,人地叫佢唔好佢原本仲話若被人周到話扮大陸人唔識聽日文英文就得
又試過出po話想買華為貪平
係隔離登低膠能先生好多fans一個叫slenga自稱英國讀書但都係3毛,一個叫烏sirsir自稱係中資做會計,有2個係老師一個叫姥姥佢老公係警察姥姥話嫁警察係貪有宿舍住另一個叫賀倫成日返大陸叫雞同玩,里奧自稱係it公司老闆開係中環又係成日返大陸叫雞,平時就講下無聊野話自己好有錢好多女屌,一到緊要時候班人就話香港後生幾咁廢大陸點好食野又平,香港後生點樣差大陸人又靚女又身材好港女幾廢,仲話新加坡好好冇人夠膽反政府,最尾記得佢話入左智經幫到政府好開心因想考ao但冇考到
屍某咪被人起底讀中大,反鄭大班支持領匯又話要暴力先穩定政權,又出po問點入政府做ao
藍夢羽自稱係代表隔離登出免費刊物但又係青協上到架,被人話抽起反政府post話下次出但出極都冇,又出電子煙訪問實際係電子煙廣告,後來改名做蔣薇同張飛人班人一堆,被少年風水師踢爆想考ao
其實政府都成堆藍絲,over40歲或接近40 好多都係,低級高級公務員都係
所謂政治中立嘅組織,緊係會係咁畀唔政治中立嘅組織染紅
有冇人backup左link啲文
繼續推
push
幫手推
成班出賣香港人嘅幫兇唔好諗住走得甩
唔係喎 班AO幫到手喎今次
成個推動立法過程每步都脫離民意
有咁錯得咁錯
仲唔係暗黑兵法洗林鄭?

真心,如果唔係哩班港英餘孽係度頂住
死得仲快
政府內部係不存在可以由第二個 grade 升做 AO ,除非你自己考到咁係另一件事

CIP 有料當初直接考 AO 唔會做 police

AS ,所謂的助理秘書長,其實唔一定係 AO,某D政策可能需要其他 professional grade ,咁可以由某部門調去做個 AS 位,police 借調去保安局一D都唔出奇
助理秘書長其實只係 AO 或SAO ,係AO 之中好低級,未去利首長級
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞