Solid Soccer

145 回覆
1 Like 0 Dislike
抽返嚟啲球員唔升係咪同一開始果d3空星球員冇分別?

有咩技巧可以教下小弟 見人傳射好快好勁 升又升得快

抽既球員 全部升1星先 (唔升一開始有既人) 我習慣偏向右邊進攻 所以重點升Rs到2星射/速 同埋多d預人地想傳邊到 向果個位落鏟 傳射慢慢儲星星升人

點控波 先可以少d比人鏟中
D星難儲到呢
屌成撚日走埸
其實幾好玩 不過少人玩
高星嘅巴打 貼個陣出嚟比新手參考下
岩岩抽到個434人
岩打咩位
岩岩抽到個434人
岩打咩位

中場啦
好少遇到走場狗 點睇佢係咪走咗場

佢輸緊無啦啦斷線就80%走場狗
Btw入gmae centre先可以同真人打

應該入咗 成日打大陸狗

應該入咗 成日打大陸狗

台狗最常走場
係咪有CO-OP幾個人一齊踢 定係1v1?
你哋d金幣買card pack定完場抽嘢?

應該入咗 成日打大陸狗

台狗最常走場

香港人先鐘意囉 今朝已經遇到兩個垃圾
你哋d金幣買card pack定完場抽嘢?

完場抵好多
通常lead夠2球就收手...費事D HIHI走場
打親蝗都好撚delay
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞